tiistai 7. huhtikuuta 2009

Sabina Martin voitti Miss Maailma Suomi 2009 -kisan Espoon osakilpailun!

Viime lauantaina Espoolaisen Entresse-kauppakeskuksen kevättapahtumassa järjestetty Miss Maailma Suomi 2009 -osakilpailu oli laatuaan viides sellainen. Kilpailuun oli ennakkoilmoittautumisten perusteella valittu kymmenen tyttöä ehdolle Suomen Miss Maailma -edustajaksi.

Ohjelmassa oli perinteinen muotinäytös, mikä tarjosi oivan mahdollisuuden tarkastella missiehdokkaitten esiintymistä ja lavaliikehdintää. Missejä ei liiemmin haastateltu tai otettu lähempään tarkasteluun, joten millainen tahansa loppuratkaisu oli kilpailussa mahdollinen. Yleistaso ei ollut ehkä korkein mahdollinen, mutta muutama helmikin oli osunut haaviin. Hymy oli usealla moneen otteeseen niin hukassa, että keväisen muotinäytöksen sijaan saattoi kuvitella seuraavansa hautajaissaattuetta. Meikkeihin ja kampauksiin kannattaisi myös satsata, vaikka kyseessä olikin kauppakeskuksen missi-osakilpailu.

Tulevaisuuden missikykyjä metsästäville voisi kilpailijatar-kaartista esitellä esimerkiksi helsinkiläisen Jenna Koskisen. Koskinen kilpailee parhaillaan Hymytyttö-kisassa ja erottui hoikalla olemuksellaan rivistä hienosti. Ensi kerralla ”teini-tyyliä” vähemmälle, aikuisuutta kehiin ja tukka isommin auki, niin kyllä se siitä! Haminan Saija Sihvola on livenä uskomattoman sirorakenteinen ja herttainen esiintyjä, mutta tällä kertaa menestys sai odottaa. Karismaa lisää, hiukset missikiharoille ja meikki siistimmäksi niin kyllä Saijasta vielä edustuskaunotar johonkin kisaan saadaan! Mustaihoinen Narjes M. teki alkuun vaikutuksen persoonallisella olemuksellaan, mutta alusasukierroksen paljastettua aamulenkkien jääneen viime aikoina vähemmälle, oli Narjes pakko pudottaa suosikkilistalta.

Kilpailun voitti täysin oikeutetusti sipoolainen Sabina Martin. Hänellä oli kilpailun paras stailaus, iloinen hymy ja vakaa ryhti, jotka kantoivat hänet voittajana maaliin saakka. Kisan kuvauksellisimpana tyttönä palkittiin Maria Lingner ja parhaana lavaesiintyjänä Miss Suomi -finaalin Heli Kuhlberg.

Miss Maailma Suomi 2009

* Hyvämaineinen Suomen kansalainen
* 17 – 24 vuoden ikäinen
* Ei ole eikä ole ollut avioliitossa
* Ei ole osallistunut alastonkuvauksiin tms. esiintymisiin tai käyttänyt huumeita
* Ei ole tehnyt sopimuksia tai sitoumuksia, jotka estäisivät osallistumasta kansainväliseen Miss World 2009 –kilpailuun.

Osakilpailuun voi ilmoittautua muutamaa viikkoa ennen kilpailua Fashion Model Agencyn toimistoon tel +358(0)9 67617, mobile +358(0)440 623925, fashionmodel@kolumbus.fi

Osakilpailuun mahtuu maksimissaan 12 tyttöä/osakilpailu.