tiistai 24. elokuuta 2010

Meksiko voitti Miss Universe -kisan!!


Miss Universum –kisan voitto meni tänä vuonna Meksikoon. 22-vuotias Jimena Navarrete, nappasi voiton juuri päättyneessä jännitysnäytelmässä. Jimena on 174cm ja hän tulee Guadalajarasta. Tämä on Meksikon toinen Miss Universe –titteli. Lupita Jones voitti Meksikon ensimmäisen kruunun vuonna 1991.


1. perintöprinsessa: Yendi Phillipps, Jamaika

2. perintöprinsessa: Jesinta Campbell, Australia

3. perintöprinsessa: Anna Poslavska, Ukraina

4. perintöprinsessa: Venus Raj, Filippiinit


Loistavasta edustuksesta huolimatta Suomi ei tälläkään kertaa yltänyt Miss Universe –kisan semifinaaliin. Julkisuudessa on puhuttu paljon Viivin pituudesta ja siitä, ettei alle 170cm voi pärjätä maailmalla. Epäileville tiedoksi, että tänä vuonna Miss Universe –kisan semifinaalissa nähtiin kolme alle 170cm:stä. Joten ei se menestys aina pituutta näytä vaativan.


Muutama jättiyllätyskin koettiin tämän vuoden kisassa. Isäntämaan edustajan USAn, sekä missikisojen mahtimaan Venezuelan kohtaloksi koitui karsiutua viidentoista parhaan joukosta. Venezuela on voittanut kisat kahtena viime ja on sen lisäksi ollut lähestulkoon vuosittain semifinaalissa, joten yllätys oli melkoinen. USA puolestaan karsiutui nyt vasta neljännen kerran jatkosta koko kisan historiassa.


Kymmenen parhaan joukkoon ylsivät Puerto Rico, Guatemala, Albania, Irlanti ja Etelä-Afrikka

Viidentoista parhaan joukkoon ylsivät Tsekki, Belgia, Ranska, Kolumbia sekä Venäjä

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Guatemala 170 cm ja Tsekki 169 cm. Kuka oli kolmas alimittainen?

Anonyymi kirjoitti...

Ei se nyt niin mitastakaan ole kiinni, turha valittaa! Ei tuo Meksikokaan nyt niin kaksisen näköinen tai mittainen ole. Osasi vaan vastata parhaiten hankaliin kysymyksiin ja nappasi tuomarien pisteet. Ei se muuta tarvitse - oikea väri, rotu ja hyvin prepatut vastaukset ja puheet.

Heidi kirjoitti...

Painovirhepaholainen eksynyt kirjoitukseen. Kolmatta "alimittaista" ei ollut. Mutta pointtina oli sanoa, että ei se menestyminen aina ole pituudesta kiinni. Menneisyydestä löytyy voittajiakin, jotka ovat alle 170cm :)