sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Venezuela jälleen voitokas!

Miss International -kisa huipentui hetki sitten käytyyn finaaliin Kiinassa. Voiton vei missikisojen powerhouse Venezuela. Venezuela on tällä vuosituhanennella voittanut kyseisen kisan myös vuosina 2006, 2003 ja 2000. Kisan voiton napannut Elisabeth Mosquera on 19-vuotias ja pituutta hänellä on 177 cm. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Thaimaan Piyaporn Deejing ja toiseksi perintöprinsessaksi isäntämaa Kiinan Si Yi Yuan.

Suomea kisoissa edustanut Miss Suomen toinen perintöprinsessa, Susanna Turja, ei selvittänyt tietään viidentoista parhaan joukkoon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska Suomesta tulee taas joku kaunis missi? Eikä mitään tavallisen näköisiä naapurin tyttöjä. Parhaimpia tähän mennessä ovat olleet Tanja Karpela, Satu Tuomisto... Tämän vuoden missikilpailut oli ainakin pettymys, toivottavasti suunta on ensi vuonna korkeemmalla!

Anonyymi kirjoitti...

Kauneimmat Suomen naiset eivät hae kyseiseen kilpailuun jostain syystä vaan jäävät pimentoon. Ehkä eivät tiedä olevansa kauniita tai sitten todellakin tietävät ja eivät tarvitse todistusta kyseiseen titteliin :)