sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Miss Maailma 2011 on Venezuela!


Lontoossa valittiin hetki sitten 61. Miss Maailma -kisan voittaja. Ja hän on 22-vuotias Ivian Sarcos Venezuelasta.180cm pitkä Ivian harrastaa vuorikiipeilyä ja lentopalloa ja hän tulee todellisesta suurpeerheestä. Neidolla on nimittäin yhteensä 12 sisarusta. Ensimmäisen perintöprinsessan tiaran sai kutreilleen Filippiinien Gwendoline Ruais ja toiseksi perintöprinsessaksi valittiin Puerto Ricon Amanda Vilanova.

Seitsemän parhaan joukkoon valittiin vielä Korean, Etelä-Afrikan, Englannin ja Skotlannin edustajat. Miss Suomi, Sara Sieppi ei selvinnyt kilpailun 15 parhaan joukkoon. Sara ilmoitti aiemmin Venezuelan Ivianin olevan hänen voittajasuosikkinsa. Tämän vuoden voitollaan Venezuela nousi kaikkien aikojen voittajamaaksi Miss Maailma -kisassa, sillä maa on voittanut kisan nyt kuusi kertaa (aiemmin vuosina 1955, 1981, 1984, 1991, 1995).

Voittajan julistus. Vierellä Skotlanti, Etelä-Afrikka, Englanti ja Korea
Edellisvuoden voittaja USAsta Alexandria Mills kruunasi uuden voittajan
 Vasemmalla 1pp Filippiinit ja oikealla 2pp Puerto Rico
Kuvat klikaten suuremmiksi

2 kommenttia:

Terttu kirjoitti...

Sinäkö Heidi olet täällä ainoa missikirjoittaja? Aika yksinkertaiset sivut, jotka eivät ole toteutuneet, mitä luvattiin.

Heidi kirjoitti...

Blogi avattiin vuonna 2008 ja luonnollisesti matkan varrella kaikki muuttuu. Tällä hetkellä Blogin pääasiallinen tarkoitus on infota Miss Suomi -kisoista ja edustajiemme kansainvälisistä kisoista.

Mutta nythän voit ehdottaa minkälaisia juttuja sinä itse toivoisit blogiltamme?