torstai 18. huhtikuuta 2013

Täydellinen missikymmenikkö


1. Elina Leskinen on upea nainen, jolla on vakavuutta, mutta myös huumoria pelissä ja hän on aina tilanteessa mukana, aina hoksaa missä mennään, missä kamerat. Hänestä voisi sanoa, että omaa missikoulutuksen, siksi on hyvin on pullat uunissa. Ihanan ystävällinen ja se oma myö-kielensä on upeaa seurattavaa jutusteluissa. Voisi sanoa hyvää miniä-ainesta.

2. Neea Poutanen hurmasi minut silmillään heti ja jotakin viivipumpaista hänessä on. Pilkettä silmäkulmassa ja intoa, nuoruuden paloa joka vaan on eduksi tässä kisassa. Onhan hän vielä kokematon, hiomaton timantti, mutta kun perusteet saadaan kuntoon, tää likka pääsee pitkälle. Ihastuin heti häneen mutkattomaan käytökseen ja iloisuuteensa. Tää Neea on sellainen Miss Press, siksi voisin verrata häntä Terhi Alanyaan omissa kisoissaan :D tuore/ fresh paketti, joka osaa puhua.

3. Lotta Hintsa, mikä johannarauniomainen pakkaus, muotovalio,
suoraaa ja mutkaa sekä väriä, siis tämä tyttöhän on kiinnostava,
innostava, ystävällinen, huomaavainen ja ilo silmille!
Minä tykkään ja mitkä silmät.
Mitat on justiinsa ja jos hänet lähetään Miss Maailmoihin, tämä neito hurmaa kisanjärjestäjän täysin, mikä ihanuus.

4. Laura Ahola, upea ihana ja halattava Laura. Hymytyttö, asiat on järjestyksessä, tyttö paikalla ja korva tarkkana, hän on tosissa ja sen näkee. Asenne on täysi kymppi, sydän sulaa tämän tytön kanssa ollessa. Työt hoituu justiinsa eikä melkein. Tärkeintä muistaa se hymy ja ne tuikkivat silmät, johon voi jäädä hetkeksi kiinni.

5. Johanna Ahlbäck, komea on tämä neito, kehittynyt huimasti vuodesta 2008. Varmuutta tullut ja kielitaitoa, hänen äidinkielensä on ruotsi ja se kuuluu välillä, mutta puhetta tulee kun on tarvis. Osaa poserauksen kuin latinomissit. Kohtalokas katse, hieman voisi välillä rentoutua ja olla oma itsensä kameran edessä, kun silloinkin hän on upea. Olen iloinen, että Johanna yrittää vielä Miss Suomeksi, oli suosikkeja silloin jo, Yleisön Ihannetyttö.

6. Maija Kerisalmi on Miss Sääri, Miss Sport Fitness tai Miss Model. Upeat pitkät sääret kantaa mukavaa likkaa ylväästi ja se into kaikkeen uuteen on riemastuttavaa. Maijaa ei voi olla huomaamatta. Maijassa on pituutta monelle muullekin ja hän kantaa sen kuninkaallisesti. Hänestä kuullaan varmaan vielä tämän jälkeenkin, myönteisellä mielellä kuten malli- tai fitness-maailmassa.

7. Mona Virtanen on takuu varma tasainen suorittaja. Suloinen naapurintyttö, mutta varokaa, uskon että hänessä on potkua muuhunkin. Hän voi vielä yllättää kaikki olemallakin tuomareiden suosikkeja, kuka tietää, ei koskaan voi olla varma mistään, sillä Mona voi olla se musta hevonen.

8. Helianna Ylimaula on hurmaajatar, ison näyttävän hymyn tyttö ja  kansainvälisyys näkyy hänessä jo kauas. Upeata katsottavaa miten hän katseellaan ja hymyllään saa ajan pysähtymään, kamera vangitsee sen juuri oikeaan ruutuun. Häntä on helppo lähestyä kenen vaan ja hän huomio jokaisen. Tässä neidossa on kyse jostakin maailman kaikkeuden kauneimmasta, jotakin maagista. Olen myyty!

9. Katariina Suuniitty on missi, joka hieman muokattuna vie koko kisan kotiin, siis pituutta löytyy ja kasvojen piirteet on täydellisyyttä hipovat. Ystävällisyytensä on huippuluokkaa ja tulee niin aidosti esille. Hieman varmuutta lisää, vaikka meikkiä silmiin lisää ja ohos, onko siinä Miss Suomi. Kisan toinen mustahevonen veikkaisin. Suloinen.

10. Sara Jauhiainen, noh Oulusta on missejä tullut, mutta ei Pattijoelta. Raahea se nykyään on, mutta pesäpalloilija on aina pesäpalloilija eli kisainto on hirmuinen. Voiton tahtoako se on vai kehittymisen halua mutta kuitenkin löytyy tuoretta raikkautta, Lumikkimaista tummuutta ja sitä intoa vieläkin riittää. Herttainen missi tämä Sara on myös. Voitto olisi enemmän kuin tervetullut Pohjois-Pohjanmaalle.Ei kommentteja: