sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Venezuela vei jälleen kirkkaimman kruunun!

 

Miss Universum 2013 -kilpailu huipentui eilen suureen finaalilähetykseen. Missikandidaatit viettivät Moskovassa kolme viikkoa edustaen, osallistumalla eri tapahtumiin, tutustumalla Moskovaan ja harjoittelemalla finaalilähetystä varten. Alkukilpailu järjestettiin tiistaina ja sen perusteella tuomaristo ja Miss Universum -organisaatio valitsivat kuusitoista semifinalistia.

Voitto meni jälleen Venezuelaan. Tämä oli maalle jo seitsemän Miss Universum -titteli. Aiemmat voitot ovat vuosilta 1979, 1981, 1986, 1996, 2008 ja 2009. Vuoden 2013 Miss Universum, María Gabriela Isler on 178cm pitkä, 25-vuotias hallintoa ja markkinointia opiskellut neito Maracaysta.

Suomea upeasti edustanut Lotta Hintsa ei selviytynyt semifinaaliin.

TOP 5: Venezuela, Filippiinit, Espanja, Brasilia ja Ecuador

Miss Universum 2013 María Gabriela Isler, VENEZUELA
1pp Patricia Rodríguez, ESPANJA
2pp Constanza Báez, ECUADOR
3pp Ariella Arida, FILIPPIINIT
4pp Jakelyne Oliveira, BRASILIA


Venezuela ja Espanja jännittävät
Uusi Miss Universum on Venezuela!
Viime vuoden voittaja USAsta, Olivia Culpo kruunaa seuraajansa
1pp, Espanja
2pp, Ecuador
3pp, Filippiinit
4pp, Brasilia
TOP 10: Dominikaaninen tasavalta, Iso-Britannia, Intia, Ukraina, USA

Dominikaaninen tasavalta
Iso-Britannia
Intia
Ukraina
USA

TOP 16: Kiina, Costa Rica, Indonesia, Nicaragua, Puerto Rico, Sveitsi

Kiina
Costa Rica
Indonesia
Nicaragua
Puerto Rico
Sveitsi

Kuvat: HO/Miss Universe L.P., LLLP1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Plussaa tämän vuoden Suomen edustajalle, joka oli panostanut designiltapukuun eikä halvasta materiaalista tehtyyn stretch-pukuun. Myös kansallisasuna nähtiin välillä muuta kuin lähes jokavuotinen lumikuningatar. Ja blogia pidettiin tällä kertaa Iltalehdessä eikä halppislehti Seiskassa. Ensi vuonna pitäisi panostaa entistä enemmän sponsoreihin. Missikisat vaikuttavat väkisinkin halvalta, jos juorulehden logo koristaa uimapukuja ja keskitytään juorujen metsästykseen sisäisen kauneuden kustannuksella. Universum-kisoissa painotetaan kauneuden ja hyvätapaisuuden lisäksi yhteiskunnallisten asioiden tietämystä, joten misseillä täytyy olla oikeasti omia näkemyksiä asioista. On noloa, jos Suomen edustaja ei tiedä maansa historiasta tai politiikasta edes yleisellä tasolla.