maanantai 28. huhtikuuta 2014

Valtakunnan kauneimmat prinsessat vuonna 2014

Olipa kerran 10 kaunista ja nuorta prinsessaa, joista jokaisen haaveena oli saada päähänsä joskus se valtakunnan kauneimman kuningattaren kruunu, olla maansa kaunein, hänen majesteettinsa Miss Suomi.

Joka vuosi näitä unelmansa toteuttajia löytyy, nuoria naisia, jotka lähtevät tavoittelemaan tätä titteliä täysin sydämin ja treenatuin vartaloin. Mikä on tänä päivänä kiertää ympäri Suomen nimeä ja notkoa, sillä kiertue on täynnä glamouria, lahjoja, uusia paikkoja, seikkailuja, kuvauksia, näytöksiä, ihailijoita, hyvää ruokaa ja hieman untakin. Nuorena jaksaa ja tälläinen kokemus suodaan kerran vuodessa vain harvoille valituille kaunokaisille.

Missikeisarinna Sunnevan tuoma ja luoma missitour on unelmien täyttymystä. Jaksaa, jaksaa loppuun asti, jokainen kiertueella oleva pieni prinsessa ja valtakuntansa jäsen, sisulla ja sinnillä, rakkaudesta tähän hommaan, sillä päästään finaaliin asti hymy huulilla. Matka Turkkiin on pisteenä iin päällä jokaiselle kisaajalle, Suomen kauneimmille nuorille naisille.

Sunnuntaina 4.5.2014 tulee Långvikin upeasta kylpylähotellista Liv-Tv:n suora lähetys jokaiseen kotiin. Näämme keidät arvovaltainen raati valitsee Miss Suomeksi sekä perintöprinsessoikseen arvon vuonna 2014.

Tämän vuoden TOP10 -prinsessat ovat

1. Jasmin LahtinenSutjakkaan ja treenatun vartalon omaava Jasmin taipuu sutjakkaasti asentoon kuin asentoon, sillä hän harrastaa SM-tasolla kilpa-aerobiciä. Liikunnan ammattitutkinto häämöttää lähdellä 22-vuotiaalla Helsingin tytöllä. 12.3. syntynut kalat-nainen on herkkä, taiteellinen, mutta periksiantamaton. Sormen kynsi meni kiertueen alussa, mutta Jasmin ei paljoa siitä valittanut, vaan kynsi hoidettiin hienosti kuntoon Kirkkonummen päivystyksessä. Jasminin vahvuus on juuri tahto pärjätä, ottaa vastaan vinkkejä ja ne sirkeät silmät sopusuhtaisella kropalla varustettuna vie eteenpäin kisassa.

2. Lotta HeikkiläTampereen lahja asiakaspalvelulle on Lotta, joka työkseen on palveluneuvojana. Lottaa on helppo lähestyä ja takuulla tämä ihastuttava höpöttäjä hurmaa ihmisen kuin ihmisen. 21-vuotias härkä-nainen juhlii synttäreitään 15.5. ja omaa vahvan sisukkaan luonteen, jolla mennään läpi harmaan kiven, vaikka päivystyksestä vauhtia ottaen, että saa itsensä taas näytöskuntoon, tälläisillä naisilla se on Suomikin rakennettu. Tanssia tämä Lotta rakastaa ja harrastaa. Katsokaa noita kasvoja ja hymyä, välillä on kuin katsoisi jotakin amerikkalaisten unelmaminiää, onko tässä meidän uusi kuninkaallinen prinsessamme.

3. Milla Romppanen21-vuotias oinas-nainen Kuopiosta on Milla. Hän on ammatiltaan parturi-kampaaja, 4.4. syntynyt voimakastahtoinen,  sinnikäs, sydämellinen ja kaikki huomioon ottava Milla rakastaa laulamista, lukemista ja kuntosalia. Laulamalla voi pärjätä paikassa kuin paikassa ja sinut muistetaan sen jälkeen. Milla osaa kuunnella, kannustaa ja huomioida kaiken mitä ympärillä tapahtuu. Kuka on kuvassa aina läsnä kun kamera lähestyy, noh se on Milla. Kauan sitten kun ensimmäiset Aurinkotytöt valittiin v. 1975, mukana kisasi Evita Nieminen ja hänen persoonalliset posket muistetaan kuin Millankin. Kauniit metsän neidon kasvot, sorjalla varrella varustettuna ja niillä voi päästä vielä pitkälle, kun asenne misseyteen on kohdilla kuten Millalla on.

4. Bea ToivonenVartta jos on kertynyt 179 cm niin sehän on upeaa Suomen neidolla ja sitä pituutta Bealla on, vaikka muille jakaa. Jyväskylän tyttö on 21-vuotias ja ammatiltaan parturi-kampaaja sekä meikkaaja-maskeeraja. Asenne kisaan on kohdilla, sillä kisan aikana hän ottaa ilomielin vastaan kisan ammattikunnan meikit ja kampaukset eikä ole vaatimassa itselle mitä itse haluaa. Tämä skorpioni-nainen on syntynyt 28.10. ja rakastaa koiriaan sekä harrastaa salilla käyntiä ja lenkkeilyä. Bea on imenyt jo äidin maidosta misseyteen liittyvää tieto-taitoa, sillä hänen äiti on Suomen kaunein vuodelta 1985, Marja Kinnunen.  Odotammekin innolla milloin näämme Bean päällä äidin kuuluisamman missi-iltapuvun. Hassuttelevan, huolehtivan, suloisen ja ylvään Bean voisi huoletta laittaa maailman kisoihin, sillä hänet huomataan kyllä.

5. Tuulia PaadarLapin tyttö Tuulia. Lapin tyttö siksi kun isältä on saatu saamelaiset juuret ja niiden tuulet näkyy tumman tytön kasvoissakin. Sitä persoonallisuutta kaivataan valokuviin ja oikealla stailauksella me näämme Lapin tytön metsässä, järven rannalla käyskentelemässä, kuin lapin tumma noitamainen nainen, mutta Tuulia on siihen vaan liian kiltti, ystävällinen ja nöyrä. Tuulia antaa muille tilalle eikä ole röyhkeä. 21-vuotias Rovaniemen kasvatti on ylioppilas ja myyjä. Hän tykkää leipoa kakkuja, varsinkin täytekakkua. Synttärit on 13.3. ja kehityskaari kisassa on huikea. Esiraadin läpi semituomareiden eteen, vahingossa pudotus ennenaikoja ja sieltähän nousee meidän uusi musta hevonen. Uljas ja kiltti musta hevonen, matkalla kohti uutta ja ihanaa, - mie tykkään.

6. Emilia SeppänenEmilia on Savonlinnan lahja Suomen kauneudelle. Emppu kotona ja kavereiden kanssa, nyt hänestä tuli mie oon Emilia, 20-vuotias prinsessakokelas. Emilia harrastaa liikuntaa, matkustelua ja terveellisiä elämän tapoja. Hän on ylioppilas ja syntynyt 7.4. eli vahva oinas-nainen, jota ei horjuteta, mutta joka myös muistaa ja hoivaa ystäviään sekä läheisiään lämmöllä. Kisan aikana voidaan vaan huomata Emilian kehittyminen vahvaksi prinsessaehdokkaaksi. Tässä on toinen kisan musta hevonen, niin siinäpä teille miettimistä, miksei olisi.

7. Saana MellaSaana on 22-vuotias personal trainer -opiskelija Vantaalta. Tämä vaalea vaaka-nainen on syntynyt 3.10. ja tykkää koirista. Toinen omista koirista on pelastettu katukoirista. Saanaa kiinnostaa misseys ja varsinkin Miss Eurooppa 1968 Leena Brusiin ihastuttaa häntä vanhoissa kuvissa. Hmm.. olisikohan heissä jotakin samaa, olisiko kiinnostus enne, kuka tietää.  Saanalla on ainakin kiinnostusta asiaan ja siksi hän tulee tekemään kaikkensa, että prinsessana hoitaa hommat hyvin, paremminkin kuin hyvin. Katsotaan mitä tuomarit sanoo, valoisa hymy ja treenattu body ovat kyllä hyvät aseet tässä taistossa.

8. Krista HaapalainenToinen kerta toden sanoo on pätenyt useinkin näissä kisoissa, olisiko nyt Kristan vuoro saada muutakin kuin Lehdistön Ihannetyttö -nauha, kuten kävi vuonna 2012 ja silloinkin kilpailtiin numerolla kahdeksan. 24 -vuotias liiketalouden opiskelija Helsingistä ja intohimona on matkustelu sekä uudet kulttuurit. Krista on myös kisannut SM-tasolla kilpa-aerobicissä. 14.2. syntynyt vesimies on kunnianhimoinen, aina hieman edellä aikaansa elävä tunnollinen kisaajaja sekä terveitä elintapoja noudattava hymytyttö. Kristan supliikkipuoli ei saa häntä sanattomaksi vaan tekstiä tulee ja jalat on maassa tilanteessa kuin tilanteessa.

9. Rosanne ParikkaRosanne on viittä vaille personal trainer. 21-vuotias turkulainen ylioppilas harrastaa urheilua, tanssia ja matkustelua.  Rosanne on syntynyt 13.4. oinaan merkin alla ja tykkää huolehtia itsestään. Rohkea, reipas ja iloinen Rosanne on kovasti reissanut nuoren ikänsä aikana esim. puoli vuotta reppureissussa Australiassa. Tämän prinsessajoukon lyhin, mutta ei huomaamattomin, on tämä tähtisilmä ja hymysuu, Rosanne ei kukaan muu. Jos tuomari etsivät jenkkitytön unelmaa niin se on tässä, ei takuulla ole nähty kuvaa, jossa Rosanne ei sädehtisi ja olisi kuvan päivänsäde.

10. Aino SiekkinenEspoosta tulee 19-vuotias opiskelija Aino. Vesimies, joka on käynyt hakemassa elämänkokemusta jenkeistä asti oltuaan siellä vuoden vaihto-oppilaana. 8.2. syntynyt Aino on harrastanut pitkään yleisurheilua ja senhän huomaa sutjakkaasta kropasta. Ainosta tulee mieleen parin vuoden takainen perintöprinsessa Niina Lavonen ja tietysti Aino-jäätelö. Herkullinen hymytyttö, jonka pirtsakka olemus saa kaikki tykkäämään. Lisää kokemusta areenalla ja siinä on sellainen paketti, että oksat pois. Ainon hymy ei hyydy, vaikka vesimiehen herkkyys välillä koettelee niin kuitenkin eteenpäin mennään.


Ei kommentteja: