perjantai 20. marraskuuta 2009

Lindan fantasiapuku Miss International -kisassa..

PÄIVITETTY 14:45 20.11.2009: lisätty 2 uutta kuvaa sekä terveiset Lindalta.

---------------------------

Linda lähetteli kaikille missiblogin lukijoille terveisiä Kiinasta jossa hän on parasta aikaa kisailemassa Miss International 2009 -kilpailussa. Mukaan hän pisti ns. takahuonekuvan jossa hänellä on päällään fantasia-/kansallispukunsa.

Ko. puvussa voi joku tunnistaa tuttuja elementtejä, eikä ihme koska puvun perustana on Satu Tuomiston Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa käyttämä asu. Pekka Ritola on suunnitellut ja tehnyt pukuun muutoksia lumikuningatar -teemalla. Puvussa käytetty karva on keinoturkista.

Lindalle puvun on sponsoroinut Powerpark.

---------------------------

Tässä hieman fiiliksiään paikan päältä:

Tänään valittiin Miss Photogenic, 150 Pressin henkilöä valitsi meistä 66:sta tytöstä kuvauksellisimman ja finaalissa paljastetaan voittaja.

Edustin parhaani mukaan kun lavalla jokaisella oli oma pieni aikansa poseerata. Tästä puvusta pidettiin, mm. Miss International vuodelta 2008 sanoi että kimalsi kauniisti kun oli pimeämpi valaistus.

Nyt on hetki aikaa ja sitten on tulojuhla täällä Chengdussa. On pikkuisen ongelmia netin kanssa joten en kovin paljoa pysty ja ehdi kuulumisia kertoa kun nyt alkaa vasta ns. kunnollinen kisa.

Olen ollut paljon esillä ja tottakai vähän saa itseään tyrkyttää. Mutta ei liikaa, juuri sopivasti etta olen aikas hyvin ollut mielestani kuvissa ja tottakai aina ykkosmeikit päällä.

Näin yhden bikinikuvani joita luultavasti ei ole vielä julkaistu, hyvältä näytti joka tapauksessa. Ovat varmasti pian nähtävissä kisan nettisivuilla.

Usan kanssa on todella kivaa! Ollaan tosi samanlaisia luonteeltamme ja olemme puhuneetkin että joidenkin epäaitous alkaa nakyä.. näitä tapauksia ei ole kuin muutama, mutta kyllä sen aina huomaa kuka oikeasti on iloinen täällä ja hymyilee aidosti.

No niin eikohan tässä tulleet nopeat kuulumiset... Olen Filippiinien ja Usan kanssa parhaat kaverit ja he ovat ryhmässäni ja ovat myös aika kärjessa noissa listaäänestyksissä.

Teen parhaani ja tavoitteeni on tottakai päästä finaaliin (TOP 12) heh.

Terkuin Linda


---------------------------


Ei kommentteja: