lauantai 28. marraskuuta 2009

Miss Suomi 2010 -kilpailu pidetään jo 17.1.2010.


Miss Suomi 2010 -kilpailu lähestyy ja on itse asiassa lähempänä kuin voisi edellisten vuosien perusteella päätellä.

Tuleva kilpailu pidetään nimittäin jo sunnuntaina 17. päivä tammikuuta, finaali alkaa klo 19.30 kestäen aina klo 21.00 asti. MTV3 -kanava televisioi finaalilähetyksen tuttuun tapaan suorana.

Tuotantoyhtiö on vaihtunut täksi vuodeksi, ohjelman toteutuksesta vastaa nyt Metronome Film & Television Oy. Sama yhtiö tekee useita muitakin kaikille tuttuja tv -ohjelmia kuten heidän www -sivuiltaan voi todeta: http://www.metronome.fi . Odotellaan siis mielenkiinnolla millaiselta näyttää vuoden 2010 Miss Suomi -kilpailu. Optipari Oy veti kahden edellisen kilpailun tuotantopuolen hienosti ja uudisti kilpailun visuaalista ilmettä samalla tehokkaasti, kiitos heille vielä siitä.

Finaalin ajankohdasta johtuen kilpailun semifinaali & missikiertueen alku ovat jo heti vuodenvaihteen jälkeen johon on enää runsas kuukausi aikaa. Miss Suomi Tour jonka puitteissa järjestettiin Miss Suomi -kisan osakilpailut on nyt pidetty ja semifinaaliin pääsijät sitä kautta valittu.

Tulevassa semifinaalissahan on aikaisemmasta poikkeavasta valintatavasta johtuen "vain" 15 kisaajaa joista muutama valitaan mainittujen osakilpailuvoittajien lisäksi kuvakarsinnan kautta eli ns. villillä kortilla. Näitä ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan mutta nyt asian kanssa on jo kiire, eli kaikki kiinnostuneet nyt nopeasti lähettämään kuvia ja tietoja! Ohjeet löytyvät sekä osoitteesta http://www.misssuomi.fi että http://www.misssuomitour.fi .

Lisää yksityiskohtia Miss Suomi 2010 -kilpailusta julkaistaan myöhemmin.

-------------------------------

Tämän vuoden upeaa kolmikkoa eli Essiä, Elsiä ja Lindaa voi vielä fiilistellä vaikkapa tässä kuvaslideshowssa (YouTubeHD):


http://www.youtube.com/watch?v=34rqM4ioSgg&fmt=22

Lisätään vielä loppuun että juuri tulleen tiedon mukaan Linda sijoittui 15 parhaan joukkoon Miss International 2009 -kilpailussa. Onnea Linda!

Ei kommentteja: