sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Miss Maailma -kisa käynnistyi


Kaunottaria ympäri maailman on tällä viikolla kokoontunut Kiinaan, Sisä-Mongoliassa sijaitsevaan Ordoksen kaupunkiin. Ordos vastaanotti ennätysmäärän kilpailijoita, 120 edustajaa, heidän joukossaan oma edustajamme, Sabina Särkkä. Sabina saapui kisapaikalle keskiviikkona ja on muiden tyttöjen kanssa viettänyt ensimmäiset kisapäivät harjoituksissa, kuvauksissa ja kilpailun alkukarsinnoissa.

Alkukarsinnoista onkin tässä vaiheessa iloisia uutisia kerrottavana. Miss Maailma -kisaan kuuluu erilaisia osakilpailuja, mm. Beach Beauty, Top Model, Sports ja Talent -kilpailut. Mitä paremmin kandidaatit osakilpailuissa pärjäävät, sen enemmän he keräävät osakilpailupisteitä, jotka auttavat pääsemään finaali-iltana semifinalistiksi. Sabina selvitti tiensä Talent-kisan semifinalistiksi ja kisaa myöhemmin osakilpailun voitosta ja paikasta Miss Maailma -kisan semifinalistiksi. Sabina esittää Talent-kisassa tanssiesityksen, jota on hionut kuntoon Linda Ahosen opastuksella.

Tulevalla viikolla kilpailijat osallistuvat mm. kisojen virallisiin avajaisiin ja vierailevat Hongkongissa ja Sanyassa. Miss Maailma 2012 valitaan 18. elokuuta, joten vielä on edessä pitkä kiertue.

Ensimmäiset päivät ovat kuluneet harjoituksissa

Kolumbia ja Venezuela

Sabina yhdessä Miss Tanskan ja Miss Vietnamin kanssa

Ordoksen kaupungin lahjakassit odottavat ottajiaan...
.....joista löytyi älypuhelimet. Miss Vietnam

Kuvat saa klikkaamalla isommiksi

Ei kommentteja: