lauantai 18. elokuuta 2012

Kiina voittoon Miss Maailma -kisassa!Miss Maailma -kisat saatiin hetki sitten päätökseen Kiinassa. Ordoksessa järjestetyissä kisoissa voittajaksi selviytyi isäntämään Wenxia Yu. Wenxia on 23-vuotias musiikinopiskelija. Hän tähtää tulevaisuudessa laulunopettajaksi. Uusi Miss Maailma voitti kisassa myös Talent-osuuden, jossa hän lauloi oopperaa vakuuttavasti. Pituutta uudella maailman kauneimmalla on 177cm.

Miss Maailma 2012: Wenxia Yu, KIINA
1. perintöprinsessa: Sophie Moulds, WALES
2. perintöprinsessa: Jessica Kahawaty, AUSTRALIA

Kiinan Wenxia Yu Talent-esityksessään
Seitsemän parhaan joukkoon selvityivät Jamaika, Etelä-Sudan, Intia ja Brasilia

Viidentoista parhaan joukoon pääsivät vielä Alankomaat, Englanti, Espanja, Filippiinit, Indonesia, Kenia, Meksiko ja USA.

Edellisvuoden voittaja, Venezuelan Ivian Sarcos kruunasi seuraajansa suorassa lähetyksessä, jota seurasi arvioiden mukaan lähes miljardi ihmistä ympäri maailman. Kiina voitti Miss Maailma -tittelin myös vuonna 2007.

Suomea kisoissa edusti Miss Suomen 1. perintöprinsessa Sabina Särkkä. Sabina oli kisamatkalla kuukauden päivät ja jaksoi edustaa joka päivä säteillen ja hymyillen. Valitettavasti paikka viidentoista parhaan joukossa jäi haaveeksi. Suomi on edellisen kerran selvittänyt tiensä Miss Maailma -kisassa semifinaaliin vuonna 1993, joilloin Janina Frostell oli edustajamme. 


Sabina kisasi finaalissa pinkissä iltapuvussa. Neljäs oikealta

Kuvat: Miss World org.

Ei kommentteja: