torstai 13. joulukuuta 2012

Tärkein etappi edessä!


Kuvauksia, tervetulojuhlaa, lisää kuvauksia, haastatteluja, lisää kuvauksia, ravintolavierailuja, maalausta, edustamista, edustamista ja edustamista ja vielä vähän lisää kuvauksia ja niin edelleen. Näistä kaikista on Miss Universe -kilpailijoiden päivät koottu. Mutta ensi yönä Suomen aikaa on edessä se toistaiseksi tärkein hetki koko kilpailussa. Nimittäin preliminary competition, alkukilpailu jossa tuomaristo valitsee 15 semifinalistia. 16. semifinalisti määräytyy kisojen virallisen sivuston nettiäänestyksellä, jossa voi äänestää suosikkiaan. Ääniä hyväksytään 10 kpl päivässä samasta meiliosoitteesta. Äänestä Saraa täällä. Semifinalistit paljastetaan suorassa finaalilähetyksessä, joka käydään 19.12. 

89 Miss Universe -kisailijaa on alkuviikolla esittäytynyt ennakkoon alkukilpailuvaiheen tuomareille, joille varmasti on jo muodostunut tiettyjä suosikkejakin. Toivotaan Saran olevan yksi heistä. Ainakin tuomaritilaisuuteen Sara saapui säteillen hyvää oloa.

www.missuniverse.com sivusto lähettää livestreamin myös alkukilpailusta, joten aamuvirkut voivat laittaa kellon soimaan viideltä aamulla, joilloin lähetys Suomen aikaa alkaa. Kannustetaan yhdessä Saraa.

Sara esittäytyy tuomaristolle
Kilpasiskojen kanssa Gallery yökerhon vieraina
Italialaisessa ravintolassa.....
...... jäätelöannoksia loihtimassa.
Saralla on myös taiteellisesti lahjakas. Missien maalaamat taulut huutokaupataan ja tuotto lahjoitetaan Cure 4 The Kids -säätiölle.

Kuvat: HO/Miss Universe Organization L.P., LLLP


Ei kommentteja: