keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Miss Suomi & EA SPORTS Active Personal Trainer

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti valmistautuu jo kovaa vauhtia Miss Universum -kisoja varten ja todistaa nyt että kova treeni voi olla myös hauskaa.

Essi on ottanut käyttöönsä aivan uuden EA SPORTS Active Personal Trainerin joka auttaa häntä päivittäisessä kuntoharjoittelussaan. Kyseessä on Nintendo Wii -pelikonsolissa toimiva, mukautettava kunto-ohjelma.

Tämä "virtuaalinen valmentaja" auttaa Essiä aivan kuin hänellä olisi henkilökohtainen kunto-ohjaaja kuntosalilla. Tässä tapauksessa ei tosin tarvita edes kuntosalia vaan tehokas treenaaminen onnistuu vaikkapa omassa olohuoneessa tai hotellihuoneessa. Kyseessä on siis kiireiselle, ympäri maata keikkailevalle Miss Suomelle aivan ihanteellinen tapa kehittää kuntoaan.

Essi käyttää uutta kunto-ohjelmaansa säännöllisesti ja kertoo kuulumisiaan sen käytöstä säännöllisesti täällä misssuomiblogissa. Myös perintöprinsessoja eli Elsiä ja Lindaa tullaan "näkemään" ohjelman käyttäjinä.

Mutta annetaanpa Essin itsensä kertoa hieman ensimmäisiä fiiliksiään EA SPORTS Active Personal Trainerin käytöstä:


Mikä ihmeen Wii ja Active? En koskaan uskonut, että Miss Suomena omistaisin itse Wii -pelikonsolin ja alkaisin treenata Miss Universum kisoihin Wii:llä pelattavalla Active -kuntopelillä.

En edes uskonut, että hien saisi pintaan tv:n ääressä peliohjain kädessä seuraamalla ruudussa olevaa hahmoa. Ensimmäisen kerran olen Wii:tä pelannut kaverin luona, jolloin ihastuin tähän pelikonsoliin ja sen helppoon käyttöön sekä hauskoihin erilaisiin peleihin, erityisesti kuntopeleihin, mutta en uskonut että jäisin hieman koukkuun siihen.

Nyt olen päässyt kokeilemaan itse Active - kuntopeliä ja toimii! Active on kuin oma kuntosaliohjelma kotonani. En ole vielä ehtinyt kunnolla käydä läpi kaikkia liikkeitä ja mahdollisuuksia mitä siitä löytyy, mutta eiköhän nekin tule selvitetyksi. Tällä tietoa sillä pystyy hyvin treenaamaan koko vartalon lihaskuntoa, pelata tennistä, pesäpalloa, lentopalloa tai vaikka nyrkkeillä.

Saat myös luotua sillä itsellesi 30 päivän kunto-ohjelman, jota valitsemasi personal trainer ohjaa. Minulla on tietysti mies personal trainerina, ja hän kyllä ohjeistaa todella hyvin ennen liikkeitä mitä treenataan ja miten sekä tsemppaa paljon.

Olen täysin ihastunut Wii:hin, ja onhan se ollutkin kovassa käytössä siitä päivästä asti kun sen sain eli siis joka ilta on tullut nyt viikon ajan pelailtua ja treenailtua Activella sekä yksin että kaverin kanssa.

Aloitan pian täydellä teholla tuon mainitun kuukauden kunto-ohjelman ja kerron edistymisestäni ja kokemuksistani täällä misssuomiblogissa. Tervetuloa lukemaan! -Essi


Essi on siis varsin vaikuttunut tästä uudesta ja tehokkaasta tavasta kuntoilla, olisiko tässä Miss Suomen salainen ase tulevaa kansainvälistä kisaa varten? Kannattaa vierailla täällä blogissa säännöllisesti ja lukea missimme tuoreimmat kuntoilukuulumiset.

EA SPORTS Active Personal Trainer tulee Suomessa myyntiin tämän kuun 20. päivä. Lisätietoa ja jälleenmyyjät voi tarkistaa osoitteesta http://www.easportsactive.fi/

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miltä treenaaminen maistuu? Onko alkuinnostus hiipunut vai vedätkö ihan täysii jokapäivä?