torstai 28. toukokuuta 2009

Aamu juoksua ja kyykkäilyä

Taas niitä päiviä jolloin ei ehtisi millään salille. Aamu alkoikin tästä syytä Activen 30 minuutin tehotreenillä. Aloitin treenin yksin olohuoneessa TV:n edessä, kun muut vielä nukkuivat vanhempieni luona. Kauaa ei tarvinnut kuitenkaan yksin treenata, kun kaksi mustaa kääpiövillakoiraa liittyi seuraan. Molemmilla oli kysyvä katse, että "mitä ihmettä toi kyykkäilee ja hyppii joka suuntaan".
Aloin itsekseni miettimään, että mitähän alakerran naapurit ajattelevat ensi viikolla, kun muutan omaan pikku kerrostalo kaksiooni. Tykkäävät varmaan hyvää, kun hypin ja pompin aikaisin aamusta tai sitten iltamyöhällä. Se nähdään sitten!

Päivä meni muuten kiireessä, asioita hoidellessa ja lukiessa tentteihin. Ajoin myös sateessa Jyväskylään. Ihanaa kuitenkin nähdä kavereita pitkästä aikaan ja vaihtaa kuulumisia. Tuntui, että siitä on ikuisuus, kun viimeksi nähnyt heitä. Juttua riitti tälle iltaa ja tulee riittämään myös viikonlopulle. Huomenna olisi aamusta uusintatentit ja sitten viikonlopun viettoon, jei!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

-Essi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

yleensä kerrostaloissa on hiljaisuus tiettynä aikana ja on hyvä kunnioittaa naapureiden rauhaa tuona aikana :)