keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Wiiiiii, olispa jo lauantai!

Taas on yksi viikonloppu takana ja uusi viikko edessä, joka on alkanut kovassa kiireessä ja hulinassa. Viikonloppuni Jyväskylässä sujui oikein mukavasti aurinkoisissa tunnelmissa, ja pääsin jopa aloittamaan rantakauden ja säät olivat mitä mahtavimmat aikoihin Suomen kesässä. Yhtenä iltana laitoin kaverini testaamaan Activea, ja erityisesti entinen kämppikseni Jyväskylästä innostui siitä niin paljon, että toivoi poikaystäväänsä ostamaan hänelle oman Active – pelin lahjaksi. Mikä oiva synttärilahjaidea kaverille, sisarukselle tai kumppanille! :)

Activea on todella hauska pelata kaksin, jolloin pääsee enemmän kilpailutunnelmaan, kun yrittää tehdä liikkeet ja toistot paremmin kuin kaveri vieressä. Wii:llä pystyy myös pelaamaan erilaisia pelejä kimpassa. Tykkään erityisesti pelata kavereiden kanssa Wii Sports – peliä sekä Wii Fit:ä. Sports pelissä olemme siskoni kanssa lyöneet kilpaa tennistä monena iltana, ja hän on aivan liian hyvä siinä nykyään, koska on treenannut sitä minua enemmän. Fit:ssä pidän erityisen paljon erilaisista tasapaino peleistä. Ne kehittävät hyvin tasapainoa ja koordinaatiota.

Tämä viikko on siis alkanut hyvin kiireisissä tunnelmissa. Olen päässyt muuttamaan omaan kämppääni, mutta siellä on niin kauhea kaaos, että pakoilen sitä vanhempieni luona. Myös työkiireet ovat vieneet aikaani, jonka takia en ole ehtinyt edes salille saati pelata Activea. Olen huomannut, että ylipäätänsä urheilusta on tullut taas jokapäiväistä minulle, koska saan ajatukset pois stressistä ja kiireestä. Huomasin sen, kun maanantaina en ehtinyt ollenkaan tehdä muuta kuin käydä aamulenkillä. Yleensä maanantaisin minun tulisi myös käydä salilla tekemässä treeniohjelma, mutta en ehtinyt vaikka yritin kovasti ja se harmitti minua koko päivän. Onneksi tänään pääsin salille rääkkäämään itseäni kuntovalmentajani tuella. Loppuviikko meneekin samoissa merkeissä kun tämä alkuviikko eli kiireisenä, ja lauantaina lähdemme perintöprinsessojen, Elsin ja Lindan, kanssa Turkkiin viikoksi rentoutumaan ja pois arjesta, ihanaa!!!

Palataan taas Active tunnelmiin! :)

-Essi

Ei kommentteja: