maanantai 8. kesäkuuta 2009

Terveisiä Turkin Alanyasta !Essi, Elsi ja Linda eli koko kolmikko ovat nyt siis täällä Turkissa, kauniissa Alanyan rantakaupungissa välimeren rannalla. Lämpömittari kipuaa päivällä yli 30 asteen lukemiin ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta joten eipä hassummat kelit.

Tytöt on parasta aikaa "sponsorimatkallaan", eli matkatoimisto Deturin kustantamalla viikon matkalla Turkissa. Suuret kiitokset vielä tästä Deturille ja heidän edustajalleen joka toimii todella tärkeänä "puuhanaisena" koko tässä kuviossa! Allekirjoittanut on myös matkalla mukana ikuistamassa sitä kaikkea mitä tytöt täällä tekevät.

Vaikka tällä matkalla tytöt pääsevät toki myös rentoutumaan niin kyseessä ei ole sinänsä pelkkä "lomamatka" niin kuin jossain yhteyksissä on hieman virheellisesti annettu ymmärtää.

Matkalla on tarkoitus sekä valmentaa tyttöjä tulevia kv -kisoja varten sekä teettää heille erilaisia kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä hoitoja jne. He pääsevät myös edustamaan itseään ja kotimaatamme julkisuudessa, esim. tänään illalla on todella iso tilaisuus jossa tytöt ovat illan tähtiä.

Kyseessä on Alanyan pormestarin järjestämä cocktailtilaisuus jossa paikalla yli satapäinen arvovaltainen vierasjoukko, kansallinen televisio ja runsaasti lehdistöä! Tiedotusvälineet ovat nimenomaan kiinnostuneet misssuomikolmikomme läsnäolosta, heidän englannin kielen taitonsa pääsevätkin tänään illalla varmasti koetukselle.

Tähän mennessä tytöt ovat saaneet ottaa pari päivää aurinkoa, he ovat käyneet hamamissa eli turkkilaisessa saunassa joka käsittää mm. ihokuorintaa ja hierontaa ynnä muuta vastaavaa kivaa, kovasti tuntuivat pitävän käsittelystä! Linda oli jo sitä mieltä että perustaa joskus jotain vastaavaa kotimaahan jos yrittäjäksi ryhtyisi. Myös kampaajalla & manikyyrissä & pedikyyrissä on käyty ja lisää muuta vastaavaa osastoa on luvassa mm. ripsiin & hiuksiin & hampaisiin, voisikin sanoa että täällä tytöt saavat täyden "tuunauksen" jos noin saa sanoa.

Parasta aikaa kolmikko on valmistautumassa illan isoon juhlaan, heidät meikataan ja kammataan kyseistä tilaisuutta varten huippuammattilaisten toimesta, ovat varmasti superupea ja edustava kolmikko! Kuvia toki luvassa myös tuolta illan juhlasta.

Tällä vajaan viikon kestävällä matkalla heitä kuvataan muutenkin moneen otteeseen upeissa ympäristöissä, tuloksia näemme sitten myöhemmin.

Tässä viestissä kuitenkin jo muutamia fiiliksiä miltä meno on näyttänyt tähän mennessä... lisää kuvia myöhemmin.

Terv. Hans L.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SIIS VÄHÄNKÖ MAKEETA!!!!!! Onko tälläista ollut koskaan ennen?? Ihania aurinkopäiviä tytöille!

Heidi kirjoitti...

Tällaista yhdistettyä loma/treeni matkaa ei todellakaan ole ennen järjestetty voittokolmikolle.
Upeita kuvia odotellessa :)