keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Lisää kuvia ja tarinaa Alanyasta!


No niin, taas uusi päivä kääntymässä iltaan täällä Alanyassa ja oli vähintään yhtä helteinen kuin edellisetkin. Huh..

Toissapäiväinen cocktailtilaisuus olikin suoraan sanoen menestys, nämä tyttömme maailmalla edustivat todella mallikkaasti ja keräsivät kehuja kaikilta läsnäolijoilta. Tytöt otti vastaan Alanyan vt. kaupunginjohtaja Kemal Babaoglu joka myös tämän viestin kuvissa poseeraa tyttöjen kanssa. Tilaisuus oli siis matkatoimisto Deturin ja Alanyan johdon järjestämä tilaisuus tyttöjen täälläolon kunniaksi. Paikalla oli Alanyan "kerma" ja koko johdon protokolla joten tytöillämme riitti kiinnostunutta ja kiinnostavaa juttuseuraa koko ajaksi.

Mediaakin tilaisuudessa riitti: useita paikallisia lehtiä, 2 paikallista tv-kanavaa eli Turkin "STT" sekä CNN. Saimme tänään käsiimme nipun paikallisia lehtiä, tytöistä oli kuvia ja tarinaa ainakin 11(!!) lehdessä. Näistä lehtijutuista tulee blogiin oma tarinansa myöhemmin..

Erikseen pitää kehua tyttöjen paikallisia kampaajia ja meikkaajia jotka hoitivat hommansa todella hienosti! Tyttöjen kampauksista vastasivat tämän viestin kuvassa näkyvät miehet eli Ahmet & Yilmaz & Adnan, jotka aika hauskasti olivat aika lailla lyhyempiä kuin pitkät missimme korkeissa koroissaan. Sehän ei toki heidän tahtiaan haitannut kun tyttöjä laitettiin kuntoon, homma hoitui ammattitaidolla ja tulos on upea.

Eilen päivällä oli vuorossa taas (yllätys yllätys) auringon ottamista ja lepäämistä, tällä kertaa Alanyan rannikkoa kiertävän aluksen kannella, muutamat kuvat tuoltakin tulossa. Illemmalla pidettiin pieni kuvaussessio jonka tuloksia näette varmasti myöhemmin.

Kuvissa näkyy myös "emäntämme" Terhi, joka on itse asiassa koko tämän matkan takana ja ansaitsee ehdottomasti tulla mainituksi tässä yhteydessä. Hän on hoitanut muutamia eteen tulleita, aikamoisen yllättäviäkin käänteitä varmalla ammattitaidollaan. Kaikki on mennyt 100% hienosti ja meistä kaikista on pidetty hyvää huolta! Erittäin suuret kiitokset Terhille sekä tytöiltä että itseltäni!

Olimme tänään myös käymässä Terhin kotona ja katsomassa hieman kuvamateriaalia kv -kauneuskisoista, osastoa "tee näin" ja "älä tee ainakaan näin" jne. Kisapuvustosta ja kaikesta mahdollisesta kisailuun liittyvästäkeskusteltiin tyttöjen kanssa.

Sitten mentiinkin jo paikalliseen äskettäin avattuun tacobaariin jossa syötiin ja juotiin hyvin. Henkilökunta viihdytti meitä erilaisilla esityksillään ja intoutuipa Lindakin taas mikrofonin taakse laulamaan saaden raikuvat suosionosoitukset ravintolavierailta! Tv -ryhmääkin taisi taas paikalla kiertää jos oikein näin.. tyttömmehän jo tunnetaan täällä kaupungilla koska naamat ovat olleet kaikissa lehdissä ja muussa mediassa.

Sellaista, palataan taas asiaan...

Terv. Hans

1 kommentti:

Roses kirjoitti...

Hei, edustavatko missit omissa asuissaan vai ovatko mekot joltain 'sponsorilta'? Ihastuin tuohon Elsin asuun ihan täysin, ja olisi kiva tietää mistä se on. Hänen päällään näkyi missikiertueella muutama muukin hieman samantyylinen "kaksiosainen" mekko.