lauantai 27. kesäkuuta 2009

Vielä tarinaa Alanyan matkasta...

Turkin matkalta on onnellisesti palattu takaisin kotimaahan jo pari viikkoa sitten, tässä kuitenkin vielä hieman tunnelmia ja kuvia reissusta.

Aikaisemmista kuvista onkin jo selvinnyt moni asia mitä matkalla tapahtui, nyt lisää kuvia mm. illanvietoistamme ja kuvauspaikoilta. Varsinaisia kolmikon kuvauksissa otettuja kuvia ei voi vielä julkaista koska niitä julkaistaan lehdessä ensi kuun puolella.

Kuten mainittua alussa tytöt rentoutuivat päivisin rannalla ja kävivät myös Hamamissa eli turkkilaisessa saunassa "pitkän kaavan mukaan". Kampaajille ja meikkaajille käytiin myös esittäytymässä jotta pääsivät heti ideoimaan mitä tytöille tekevät, taisi kannattaa koska tekivät huippuhyvää jälkeä.

Viikon alussa oli myös aikaisemmissa viesteissä mainitut cocktailkutsut jossa median kiinnostus pääsi yllättämään meidät kaikki oikein kunnolla. Tuon jälkeen tyttöjen kannoilla olikin joka päivä muutama toimittaja & kuvaaja, oltiin sitten kuvauksissa tai "vapaalla" iltaa viettämässä..

Viikon puolivälissä oltiin myös pienellä Välimeren kierroksella, siellä tytöt ottivat taas aurinkoa ja pulahtivat välillä uimaan. Tämä kaikki auringonotto tähtäsi siis viimeisenä päivänä tehtyihin kolmikon kuvauksiin, siinä vaiheessa kaikilla olikin mukavasti väriä pinnassa.

Viikon puolivälissä kuvattiin myös erikseen Elsiä jonka kuvia julkaistiin paluuviikonloppumme IL:ssä. Elsistäkin tässä mukana kuva jota ei ollut ko. lehtijutussa, lisää kuvia hänestäkin tulossa myöhemmin nettiin.

Jossain vaiheessa katselimme myös videoita ja valokuvia edellisvuosien kv -kauneuskilpailuista ja keskusteltiin kaikesta siihen liittyvästä, mm. puvuista.

Essi sai bonuksena paikan päällä työkeikan, hän oli mallina kuvauksissa yritykselle joka maahantuo Suomeen kylpytakkeja ja pyyhkeitä jne. Kuvissa hieman fiiliksiä sieltäkin.

Iltaa vietettiin muutamaan otteeseen eri paikoissa, aina toki "kunniavieraina" ja toimittajat mukana. Lindakin tarttui mikrofoniin ollessamme viettämässä iltaa ns. tacobaarissa, vaikka paikassa ei varsinaista karaokea ollutkaan. Hänet myös kaapattiin samalta "laulukeikalta" hetkeksi tanssimaan, partnerinsa tarvitsi tosin hieman apuvälineitä jotta homma onnistui...

Toinen mieleenjäänyt paikka oli ns. leivos-/jäätelöbaari jossa annokset olivat aikamoisia, lisäksi oli mielenkiintoista maistella paikallisia versioita erilaisista herkuista.

Tytöt kyllä jo tunnettiin kaupungilla viimeistään loppuviikosta koska naamansa olivat tulleet lehdistä kaikille tutuiksi. Myös samaan aikaan matkalla olleet suomalaiset turistit toki tunnistivat tytöt ja ahkerasti tultiin juttusille ja nimmareita kirjoitettiin.

Viimeisenä päivänä ohjelmassa oli tosiaan lähinnä kolmikon kuvauksia, tätä materiaalia tullaan näkemään enemmän hieman myöhemmin. Ensin lehdessä ja sitten netissä misssuomikuvapankissa hieman isompi setti.
Extraohjelmana ko. päivänä oli uusi kierros Välimerellä, tällä kertaa tosin aika lailla hulppeammissa puitteissa kuin ensimmäisellä kerralla. Tänne saimme kutsun alkuviikon cocktailtilaisuudessa. Otimme samalla hieman kuviakin, tosin tyttöjen piti taistella pahoinvointia vastaan koska merenkäynti oli hieman kovempaa kuin alkuviikosta. Hienosti kuitenkin meni ja muutamia upeita kuviakin saatiin.

Kaikenlaisia muitakin kiinnostavia kutsuja alkoi tytöille sadella mutta kaikkea ei ehtinyt millään toteuttaa eikö kaikissa paikoissa käydä, viikko meni nopeasti ja kotiinlähdön aika koitti.

Kaikenkaikkiaan aivan upea viikko, tällaista misssuomikolmikolla ei ole varmasti koskaan ennen ollut. Saa nähdä toteutuuko mitään vastaavaa tulevaisuudessa.. toivottavasti, tämä ei tosiaan ollut mikään aivan vähäinen palkinto menestymisestä Miss Suomi -kilpailussa. Myös itselleni tämä oli aikamoisen ainutlaatuinen kokemus.

Eli vielä kerran todella suuret kiitokset Matkatoimisto Deturille ja erityisesti Terhi Alanyalle joka jaksoi meitä paimentaa kaikkien kiireidensä keskellä.

Terv. Hans L.

Ei kommentteja: