tiistai 26. toukokuuta 2009

My Active-life

Huh, kiirettä on pitänyt työrintamalla kuin myös valmistautuessa Miss Universum kisoihin. Välillä on viikkoja jolloin kuntosalilla treenaaminen jää täysin samoin kuin tämä blogin kirjoittaminen. Tällöin harmittaa, mutta onneksi minulla on Active apuna, joka korvaa hyvin jääneen salitreenin, ja innoittaa kirjoittamaan tätä blogia.

Useana iltana olenkin huomannut pitkän päivän jälkeen, kuinka kello on jo paljon ja päivän treenit jääneet kokonaan tekemättä. Reissun päällä ollessa ja hotelliin kirjautuessani mietinkin, mistä löytyisi lähin kuntosali, vaikka oikeasti siinä vaiheessa iltaa ei ole enää mitään mahdollisuutta lähteä kuntosalille, saati sitten etsimään lähintä kuntosalia vieraasta kaupungista.

Aikaisemmin koinkin huonoa omaatuntoa tästä, koska päivästä oli taas jäänyt oleellinen osa pois, treeni. Onneksi tähän ongelmaan löytyi erittäin hyvä ratkaistu helpolla tavalla, Kiitos siitä Wiin ja erityisesti Activen. Hassua onkin huomata, kuinka paikat (kädet ja jalat) ovat kipeänä seuraavana aamuna, kun edellisenä iltana vetänyt täydellä teholla oman kunto-ohjelman. Tämä onkin pelastanut monta kertaa päiväni, koska olen pystynyt tekemään ajasta ja paikasta riippumatta täydellisen treenin.

Activen avulla olen pystynyt treenaamaan myös juuri niitä osa-alueita, joita kyseinä päivänä olisi tarkoitus ollut treenata salilla. Pelikonsoli Wii ja Active ovatkin nykyään osa kiireistä elämääni ja ne kulkevat kätevästi mukana ympäri Suomea. Ei pääse ainakaan hotellit kyllästyttämään kun tietää reissunpäällä tekevänsä jotain hyvää itsensä eteen. :)

Tämä tuleva viikko on alkanut mukavasti auringon paistaessa ja toivottavasti se jatkuu yhtä mukavana. Työrintamalla on melko hiljaista nyt tällä viikolla, ja pääsenkin nauttimaan Jyväskylän kesästä viikonloppuna ja koko viikonajan auringosta, toivottavasti. Viikonloppuna olisi siis tarkoitus lähteä Jyväskylässä käymään, moikkaamaan kavereita ja kouluun tekemään tenttejä – hui! Koska kaverillani on jo Wii, en tarvitse sitä matkaan, vaan meinaan ottaa vain Activen mukaan, jotta pääsen esittelemään sitä kavereille ja he pääsevät myös kokeilemaan, ehkä hekin innostuvat ja hankkivat sitten itsellensä oman Activen. :)

Nyt kaikki reippaasti liikkumaan, ja nauttikaa auringosta!

-Essi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, kun meillä on kerrankin todella liikunnallinen missi!

MouMou kirjoitti...

Tuota pitäisi varmaan kokeilla parvekkeella, niin saisi samalla rusketuksen.:)