maanantai 17. elokuuta 2009

Iltapuvut lentelivät Bahamalla....

Bahamalla taisi olla eilen kovin tuulista, sillä useiden kilpailijoiden iltapuvut näyttivät siltä, että olisivat ottaneet hyvin tuulta alleen.


Vuonna 2007 Japanin Riyo Mori (vasemmalla) saapui lavalle iltapukuaan upeasti liehutellen. Riyo kruunattiin Miss Universumiksi ja missifanit ympäri maailman huokailivat ihastuksesta. Viime vuonna Miss Universe -kisoissa nähtiin monta kilpailijaa, jotka yrittivät imitoida Riyon reseptiä ja puvut liehuivat. Ainoastaan Kolumbian Taliana Vargas (oikealla) onnistui heittämään iltapukunsa lentoon omintakeisesti sillä tuloksella, että syntyi "TheTalianaTwirl". Talianan onnistui pyörähdellä pukunsa kanssa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Ei ollut vaikea arvata, että tänä vuonna yhdellä jos toisellakin puvut liehuisivat entistä enemmän. Eilistä preliminäärikilpailua katsellessa alkoi jo kyllöttää yhden jos toisenkin lentävät iltapuvut. Oli kuin lavan jokaisessa nurkassa olisi ollut tuulikone.

Tässä muutamia, klikkaa kuvat isommiksi

Angola, Belgia, Bolivia, Kiina, Curacao
Tsekki, Egypti, El Salvador, Viro ja Iso-Britannia


Guam, Islanti, Indonesia, Malesia, Uusi Seelanti
Norja, Peru, Puerto Rico, Serbia ja SlovakiaJa muutama "TheTalianaTwirl":in yritys....
Ecuador, Ghana, Honduras, Italia ja Alankomaat


Turks & Caicos, USA, Venezuela, Vietnam ja Sambia


Ehkä tuomaristoakin alkoi jo kyllöttää ja heitä miellytti enemmän meidän Essimme rauhallinen ja tyylikäs esiintyminen. Se selviää 23.8. jolloin Universumin kaunein valitaan.Kuvat: © Miss Universe L.P., LLLP.

Ei kommentteja: