tiistai 11. elokuuta 2009

Miss Suomi -kilpailu uudistuu!

Ensi tammikuussa valittava Miss Suomi 2010 käynnistää valinnallaan aivan uudenlaisen valintaprosessin ja uudistaa kotimaista kisaa yhä enemmän kansainväliselle tasolle. Miss Suomi -osakilpailukiertue jää pois ja Miss Suomi -kilpailuun valitaan lähikuukausien aikana 25 kilpailijaa koekuvausten ja valokuvien perusteella. Valituista kahdestakymmenestä karsitaan esittelykiertueella 10 kisapaikkakuntien suosikkia ja 5-7 erikoisen hyvää ehdokasta varsinaiseen Miss Suomi 2010 -semifinaaliin tammikuiseen Helsinkiin. Miss Suomeksi ei siis enää päädytä sattumalta ja viime tipassa vaan koko kilpailijakatras (25 tyttöä) tietää mahdollisuutensa voittoon jo alkusyksystä 2009 ja osaa näin asennoitua kilpailuun valmistumiseen sen vaatimalla tavalla.

Miss Suomi Tour 2010 -järjestäjät Merja Kupiainen-Groundstroem Fashion Model Agency -mallitoimistosta ja Jutta Gustafsberg ja Sunneva Kantola Sunny`s Fashionista ovat hankkineet kilpailulle myös sen arvoiset sponsoroinnit.

Koko kymmenikkö saa mm.:
-missivalmennuskurssin
-SIM Finland Oy:n suihkurusketuksen ja hiusten pidennykset
-Kuopion Hammasklinikka Oy:n hampaiden valkaisun
-kuvausmatkan ulkomaille ("kauemmas kuin lahden toiselle puolelle")
-kiertuematkan Lappiin
-meikkikoulun RVB/Camilla Aho Oy Ab:lta

Missikolmikko saa mm.:
-Sami Vaskolan upeat protfoliot
-valmmiiksi buukatut keikkakalenterit

Erinomaista työtä!

Miss Suomeksi mielivillä alkaa olla kiire! Koekuvauksia järjestetään viidellä paikkakunnalla, tarkemmat tiedot http://www.misssuomitour.fi/.

Nyt kaikki kauniit ja rohkeat äkkiä mukaan! Ensimmäisen kerran osa valituista misseistä nimittäin esiintyy Jyväskylässä jo 4.9.2009!

Ei kommentteja: