perjantai 11. lokakuuta 2013

Kohti Moskovaa!!Lotta Hintsa valittiin Miss Suomeksi toukokuun alussa. Nyt viisi kuukautta myöhemmin on edessä missivuoden tärkein edustusmatka, Miss Universum -kisat Moskovassa, jotka kisataan 9. marraskuuta. Lähtö kisoihin Lotalla on edessä jo ensi viikon sunnuntaina. Lotta huokuu itsevarmuutta ja hän ei stressaa turhista. Kisamatkaa hän odottaa jo innolla ja on saanut hyviä vinkkejä kisoihin mm. edellisvuoden edustajaltamme Sara Chafakilta.

Kolme viikkoa kestävän Miss Universum -kisamatkan valmistelut alkavat olla jo loppusuoralla. Tällä viikolla Lotta täydensi kisapuvustoaan valitsemalla tärkeät iltapuvut kisoihin Niinatar Juhlapuvuista. Sen lisäksi päivä- ja iltalookin kisapuvusto täydentyi vaatteilla Sunny'silta ja Guessilta. Oikeanlainen kisapuvusto on tärkeä, sillä missin on oltava huoliteltu ja edustava joka päivä. Lotta onkin luottavainen, että oikeanlaiset edustusvaatteet ovat nyt matkassa mukana tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Niinattarella sovittamassa iltapukuja

Sunny'sin pikkumusta istuu Lotan päälle kuin nakutettu
Aina ei tarvitse olla ihan ykköset päällä. Ihastuttavassa neuleessa voi vaikka vetää yhdet harjoitukset läpi

Keskiiviikko kului Iltalehden kuvausstudioilla. Koko päivän kestäneissä kuvauksissa Lotta saikin monta vinkkiä tulevia kisoja varten. Miss Universum -kisoissa kun on muun edustuksen lomassa useita erilaisia kuvaussessioita. Katja Teinilä loi Lotalle glamourlookiin kuvaksiin ja antoi samalla myös stailausvinkkejä kisoihin.

Katja Teinilä loi Lotalle glamour-meikin- ja kampauksen


Musta iltapuku on aina tyylikäs. Mekon yksityiskohta on upea leikkaus takana.
Valkoisessa iltapuvussa Lotta on kuin lumikuningatar
Muhkeassa tyllimekossa ei jäädä seinävarpuseksi
Sininen Guessin mekko sopii Lotalle täydellisesti

Näissä asuissa ei taatusti jäädä huomaamatta. Miss Universum -kilpailu kisataan 9. marraskuuta Moskovassa. Pidetään kaikki peukkuja upealle Miss Suomelle :)


Iltapuvut: Niinatar Juhlapuvut
Pikkumekot: Sunny's ja Guess
Neule: Sunny's
Stailaus Iltalehden kuvauksiin: Katja Teinilä

Ei kommentteja: