maanantai 28. lokakuuta 2013

Viikko takana, kaksi jäljellä!


Miss Suomi, Lotta Hintsa, on edustanut nyt viikon maatamme Miss Universum -kisoissa Moskovassa. Lotta saapui kisapaikalle ensimmäisten joukossa sunnuntaina 20.10. Alkuviikko kului nopeasti erilaisissa kuvauksissa ja videohaastatteluissa. Kaikkien maiden edustajien saavuttua paikalle alkoivat viralliset edustukset. Perjantaina Lotta oli kahdenkymmenen kilpailijan ryhmässä, jotka vierailivat Punaisella torilla sijaitsevassa GUM-tavaratalossa. Sen jälkeen oli vuorossa kisojen viralliset avajaisillalliset. Miss Universum -kisan virallisen hiussponsorin CHI Haircaren yleisölle avoin tapahtuma järjestettiin eilen Atrium-ostoskeskuksessa.

Miss Universeum 2013 kruunataan 9. marraskuuta. 13 vuoden tauon jälkeen kilpailu nähdään jälleen Suomen televisiossa, kun LIV näyttää kisan suorana lähetyksenä kanavallaan klo 20.00 alkaen.

Ennen suorana nähtävää finaalia on kuitenkin vielä parin viikon ajan erilaisia tilaisuuksia, kuvauksia ja sponsoritapahtumia tiedossa. Keskiviikkona järjestetään National Gift Auction, jonne Lotta on tuonut huutokauppattavaksi kaksi Kimi Räikkösen nimikirjoituksella varustettua lippalakkia.

Lotta ja USAn Erin Brady
Lotta uimapukukuvauksissa Liettuan ja Indonesian edustajien kanssa
Lotta saapuu GUM-tavaratalolle
Singaporen ja Unkarin edustajien kanssa GUM-tavaralossa
Itävallan edustajan kanssa avajaisillallisilla
Kilpasiskojen kanssa Bolšoi-teatterin edustalla. Lotta toinen vasemmalta
Lotalle tehdään manikyyriä muotitapahtumassa
Kaksi Kimi Räikkösen nimikirjoituksella varustettua lippistä huutokauppaan
Lotta eturivissä CHI Haircare tilaisuudessa. Lavalla hallitseva Miss Universum, USAn Olivia Culpo
CHI Haircare kampaajan kanssa


Kuvat:
HO/Miss Universe Organization L.P., LLLP
Lotta Hintsa
nightout.ru


Ei kommentteja: