torstai 3. lokakuuta 2013

Miss Maailma 2013 -kisan voitto Filippiineille!Filippiinien Megan Young kruunattiin maansa ensimmäiseksi Miss Maailmaksi launtaina Balilla, Indonesiassa. Vaikka Filippiinit on yksi missimaailman mahtivalloista, maalla ei aiemmin ollut yhtäkään Miss Maailma -tittelin haltijaa. Miss Universum -titteleitä maalla on kaksi, Miss International -kisan voittoja on tullut peräti neljä ja kerran on Miss Earth -kisan voittokin osunut kohdalla. Nyt siis vihdoin ja viimein maa sai itselleen myös Miss Maailma -kisan voiton.

Megan Young on 23-vuotias malli ja näyttelijä. Hänellä on jo pitkä ura takanaan ja esiintymiskokemusta on siunaantunut roppakaupalla. Ehkä osin siitä syystä Young oli kilpailun suurin ennakkosuosikki jo ennen kisojen alkua. Youngin isä on yhdysvaltalainen ja uusi Miss Maailma syntyikin USAssa, mutta perhe muutti Filippiineille Meganin ollessa 10-vuotias. 15 vuoden ikäisenä hän esiintyi jo elokuvissa ja vuonna 2008 osallistui Filippiinien julkkis-Big Brotheriin.

Megan Young lupasi heti voittonsa jälkeen olla paras Miss Maailma ikinä.

Miss World 2013: Megan Young, Filippiinit
1pp Marine Lorphelin, Ranska
2pp Carranzar Naa Okailey Shooter, Ghana

TOP10: Ghana, Jamaika, Espanja, Indonesia, Englanti, Nepal, Ranska, Australia, Brasilia ja Filippinit

TOP6: Ranska, Filippinit, Ghana, Brasilia, Espanja ja yleisöäänestyksellä suoraan finaaliin päässyt Gibraltar

Voiton hetki


Vuoden 2012 Miss Maailma, Kiinan Yu Wenxia kruunaa seuraajansa


Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Ranskan Marine Lorphelin ja toisen perintöprinsessan tittelin sai Ghanan Carranzar Naa Okailey ShooterSuomen edustaja Maija Kerisalmi yhdessä Megan Youngin kanssa

Kuvat: missworld.com
Maijan kuva Maijan twittersivuilta

Ei kommentteja: