tiistai 10. maaliskuuta 2009

Essi treenaa itsensä Miss Universe -kisakuntoon

Miss Universe -kisat käydään vasta elokuun 30. päivä. Poikkeuksellisen myöhään koko Miss Universe -kilpailun historiassa. Tuore Miss Suomi on myöhäisestä kisa-ajankohdasta kuitenkin erittäin hyvillään.
- Ihanaa, kun valmistumisaikaa on todella paljon, 5kk, Essi totesi heti uutisen kuultuaan

Ja valmistautua Essi Pöysti todella aikoo. Suunnitelmissa on vähän hienosäätöä ja treenimatkaa.
Toisin kuin joissan medioissa on annettu ymmärtää, huhtikuulle suunniteltu Turkin matka ei ole pelkästään auringonottoreissu. Turkissa on tarkoitus treenata Essille, ohjaajan avustuksella, esiintymisvarmuutta lavalla ja sen ulkopuolella ja luontevaa supliikkia, jotta edustajamme ei missään vaiheessa jää tuppisuuksi kisaviikkoina.

Tämän lisäksi Essillä on selkeät suunnitelmat miten treenata itseään kisakuntoon elokuuksi.
Tarkoitus olisi suoristaa ja valkaista hampaat sekä treenata vartaloa kiinteäksi. Essin listalla on eritoten pakarat, peppu ja vatsanseutu. Hiuksia Essi on ajatellut vielä pidentää sekä laittaa kynnet ja ripset kuntoon. Vaatetustakin Essi on ehtinyt jo miettiä. Paljon omannäköisiä, klassisen seksikkäitä pukuja mukaan Bahaamalle. Ja vielä iso itsetunto mukaan reissuun niin eiköhän olisi jo aika vaalean suomalaistytön olla Miss Universe -kisan kärjessä.

Essin Turkkiin, yhteistyössä Finnartistien kanssa, lennättää Detur
http://www.matkadetur.fi/

Kuvapankissamme on nyt myös muutamia kuvia finaalipäivältä. Parempia kuvia ja paljon on tulossa lähiaikoina, mutta niitä odotellassa voit vilkaista tunnelmia finaalipäivän harjoituksista ja kruunajaisista täältä

1 kommentti:

Annaliisa kirjoitti...

Kuvia finaalipäivältä myös täällä kahdessa kansiossa.