sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Tänään se ratkeaa!

On sunnuntai-aamu, tytöt ovat juuri käyneet hotellissa aamiaisella ja pian on lähtö Grand Casinolle jossa meikkaajat ja kampaajat aloittavat työnsä tyttöjen kanssa. Tänään ennen finaalia on vuorossa myös tuomariston haastattelut bikineissä sekä toki harjoituksia illan osalta.


Perjantaina missien päivä kului Hämeenlinnassa, jossa he saivat mm. liukkaan kelin ajo-opetus Vehon henkilökunnalta. Ajokalustona oli uusimpia Mercedeksiä joten puitteet olivat upeat. Eikä kohuotsikkojakaan saatu, kukaan misseistä ei ajanut autoa ulos. Päinvastoin kehuja tuli ajokouluttajalta useille tytöistä. Lisäksi päivän aikana oli esittelytilaisuus Tavastilan kauppakeskuksessa, jossa väkeä ja nimmarinpyytäjiä riitti todella paljon! Muuta iltaohjelmaa ja yöpyminen oli järjestetty Vanajanlinnaan, illan hulppeasta isännöinnistä kiitos Pekkikselle eli Pekka Alliselle.

Lauantaina tytöillä olikin sitten lähes kokonaisuudessaan aikaa rentoutumiseen. Aamulla siirryttiin Karjalohjalle kylpylähotelli Päiväkumpuun jossa ainoa ohjelma oli lyhyt esittäytyminen ravintolayleisölle. Samassa tilaisuudessa valittiin yleisön keskuudessa Miss Päiväkumpu, voittajaksi valittiin Elsi. Muuten tytöt saivat koko pitkän päivän levätä, käyttää hotellin kuntosalia ja kylpylää & uima-allasta jne. Tytöistä olikin erittäin mukavaa että tällainen rentoutumismahdollisuus tuli tähän pitkän kiertueen loppuun.

Vaikka kiertue on ollutkin pitkä ja unet ovat jääneet vähiin, oli selvää haikeutta ilmassa kun keskustelu kääntyi siihen että tänään tämä loppuu ja kymmenikkö hajaantuu.

Tässä vielä muutama kuva koskien edellisiä aiheita, mm. Tavastila, ajokoulutus, Vanajanlinnan edessä ja Päiväkummussa. Klikkaa kuvat isommiksi:

Ei kommentteja: