lauantai 28. helmikuuta 2009

Finalistien missikaksoset

Missimaailman historiasta löytyy tämän vuoden missifinalisteille yllättäviä yhdennäköisyyksiä. Vai mitä mieltä olette?


Elsi Suolanen on kuin näyttelijä/laulaja Nadia Björlinin kadoksissa ollut sisko. Nadia syntyi Ruotsissa ruotsalais-iranilaiseen perheeseen. Perhe muutti USAhan Nadian ollessa pieni ja 18-vuotiaana Nadia otti osaa Miss Teen Florida -kisaan 1998 ja sijoittui toiseksi perintöprinsessaksi. Nadian tunnetuin rooli on Päivien Viemää -saippuasarjan Chloe Lane.


Linda Wikstedin olemuksessa on paljon samaa kuin vuoden 1990 Miss Venezuelassa Andreina Goetzissa. Andreina osallistui vuoden 1990 Miss Universum -kisaan sijouttuen kymmenen parhaan joukkoon. Hymyn kaaressa ja silmien katseesta ilmenee samankaltaisuus.


Heli Kuhlbergista löysimme paljon samaa kuin viime vuoden Miss Ranskasta. Miss Ranska 2008 oli Valerie Begue. Helin ja Valerien hymy on sama ja poseeraustavassakin samankaltaisuuksia.


Henna Lintukankaan vaalea olemus toi jo semifiinaliviikonloppuna monella paikanpäällä olevalle mieleen Miss Suomi 2001 Heidi Willmanin. Samat vaaleat hiukset, sama pitkänhuiskea olemus.


Minna Nikola on kuin ilmetty Lauriane Gillièron. Lauriane edusti Sveitsiä vuoden 2006 Miss Universum -kisassa ja pärjäsikin hienosti, ollen 2pp.


Pauliina Markkola verrattiin ennen Miss Suomi -kisoja hallitsevaan Miss Suomeen Satu Tuomistoon, mutta me blogilaiset löysimme hänen kasvojen piirteistään enemmänkin vuoden 2001 Miss Suomi -kisojen ensimmäistä perintöprinsessaa Susanna Tervaniemeä


Annika Fagerstömin on eri missifoorumeilla huomattu muistuttavan vanhempien aikojen Miss Suomi -kisaajia ja sieltä ajoilta löysimmekin Annikan missikaksosen. Vuoden 1955 Miss Suomi ja Miss Eurooppa Inga-Britt Söderberg tuokin mielee Annikan. Katsokaapa vaikka neniä


Ulla Matsson on missikiertueen aika vaihtoi vaaleat kiharansa suoriin hiuksiin, mutta kiharoissaan Ulla on aivan kuten Miss Suomi 1988 -kisojen 2pp Sari Pääkkönen.


Essi Pöystissä on ollut alusta asti havaittavissa samaa kuin Tiina Laineessa. Tiina oli vuoden 1984 Suomi-kisojen 1pp ja on menestynyt sen jälkeen hienosti mallimaailmassa.


Noora Salolle löytyi yhdennäköisyys myös 50-luvulta. Vuonna 1956 Miss Eurooppa -kisojen toiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin hymyilevä ja aurinkoinen Brunella Tosci Italiasta. Sama kaunis hymy ja leuka, vai mitä?

2 kommenttia:

Gabriella kirjoitti...

Ihana kirjoitus ! Oikein osuvat "yhdistelmät" ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni Pauliina Markkolaa pitäisi verrata Satu Tuomiston ja Susanna Tervaniemen sijasta Suvi Tiilikaiseen (Miinala).