tiistai 3. helmikuuta 2009

Miss Suomen uusi kruunu ja Miss Suomen valinta


Miss Suomi 2009 saa kutreilleen uuden upean kruunun suomalaista käsityötä. Kruunun on valmistanut kultaseppämestari Raimo Nieminen. Työhön kului 150 tuntia. Hän on suunnitellut kruunun yhdessä Aseman Kellon toimitusjohtaja Erkki Kallioniemen kanssa.
Kruunu painaa 126,2 grammaa. Se on hopeaa ja siinä on yhdeksän kultaosaa. Kivet ovat pääosin zirkonikiviä, joista 141 väritöntä ja 11 sinistä. Lisäksi kruunussa on on yksi vuorikristalli ja yksi vaaleanpunainen timantti ja kaksi väritöntä timanttia.
Kruunun vaihtuvan osan saa Miss Suomi missivuotensa päätteeksi muistoksi itselleen siinä vaiheessa, kun hän kruunaa seuraajansa.
(klikkaa kruunun kuva isoksi)

Nyt Miss Suomi siis valitaan katsojaäänestyksellä suorassa lähetyksessä, joka nähdään MTV3 kanavalla sunnuntaina 1.3. klo 19.30 - 21.00. Paikkana tulee olemaan Grand Casinon uusi laajennusosa. Ohjelman juontajat ja kymmenen finalistia julkistetaan perjantaina 13.2. Tuomaristo, joka valitsee perintöprinsessat, julkistetaan 15.2.
Finalistien kiertue eri puolille Suomea alkaa torstaina 19.2.

Valittavan missikolmikon managerointia tehostetaan ja heidän asioitaan hoitavat Noora Hautakangas (Miss Suomi 2007) ja Anna Rämö (Suomen Mrs. Globe 2009).

Kuvia kruunun julkistamistilaisuudesta täällä
Huomatkaa, että kuvat voi katsoa myös kuvaesityksenä.

Ei kommentteja: