keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Miss Maailma Suomi 2009 -kiertue!

Miss Suomi 2009 on nyt onnellisesti saatu valittua ja on aika keskittyä uusiin missikuvioihin. Suomen edustaja Miss Maailma –kilpailuun valitaan Miss Maailma Suomi –finaalissa ensi heinäkuussa. Miss Maailma Suomi –osakilpailuja käydään lokakuun lopun ja heinäkuun alun välillä kymmenen kappaletta ja kaikkien voittajat pääsevät suoraan semifinaaliin. Semifinaalissa osakilpailujen voittajat kisaavat kuvakarsinnalla jatkoon päässeiden kanssa paikasta heinäkuun finaalissa.

Kolmatta kertaa tänä vuonna järjestettävä Miss Maailma Suomi –kilpailu on noussut nopeasti maamme arvokisojen terävimpään joukkoon. Molemmat aikaisemmat finaalit ovat olleet tasokkaita tapahtumia ja kilpailu on tarjonnut hyvää harjoitusta isompia kauneuskilpailuja varten. Tunnetuin Miss Maailma Suomi –kilpailija lienee vuoden 2007 finalisti Essi Pöysti, joka muutama päivää sitten kruunattiin Miss Suomeksi.

Muita tuttuja finalisteja menneiltä vuosilta ovat tämän vuoden Miss Suomi –kisan perintöprinsessa Linda Wikstedt ja finalisti Minna Nikola, Suomen Miss Earth –edustajat Linnea Aaltonen ja Minna Nikkilä sekä parhaillaan Janina F. Uimapukumalli –kisassa kilpaileva Laura Vienonen. Tämän vuoden Miss Suomi –semifinaalissa kisanneet Essi-Maria Karikangas ja Bettina Rönkä ovat Miss Maailma Suomi –finalisteja niin ikään. Ja onpa tulevasta vuodestakin tulossa tasokas: tuore Miss Suomen perintöprinsessa Elsi Suolanen voitti marraskuussa Miss Maailma Suomi 2009 –osakilpailun!

Osakilpailut 2009

Vantaan Miss Maailma Suomi -09 osakilpailun voitti Oona Kare. Perinteisten perintöprinsessojen sijaan Miss Maailma Suomi -kilpailu palkitsee voittajan lisäksi kuvauksellisimman tytön (Most Photogenic) jonka tittelin voitti Sabina Martin ja parhaan lavaesiintyjän (Best Catwalk), jonka voitti Elsi Suolanen.

Alahärmän Miss Maailma Suomi -09 osakilpailun voitti Elsi Suolanen. Voittajan lisäksi palkittiin kuvauksellisin tyttö (Most Photogenic) Tiia Forstén ja paras lavaesiintyjä (Best Catwalk), jonka voitti Veera Lähteenmäki. Kaikki kolme kilpailivat myös Miss Suomi 2009 –semifinaalissa. Kilpailun yhteydessä tuomaristo halusi palkita myös Anna Pohtimon hienosta kilpailusuorituksesta.

Hyvinkään Miss Maailma Suomi -09 osakilpailun voitti Tiia Forstén. Most Photogenic -tittelin voitti Marjukka Luoma ja Best Catwalk –tittelin voitti Maria Lingner. Näyttävässä Trend Show -näytöksessä olivat esillä seuraavat yritykset upeilla asukokonaisuuksillaan: Jim & Jill, Boutique Rande, Moda Laakso, K-Citymarket Hyvinkää, Patricia, Change, Sunny's Fashion. Kilpailijoiden kampauksista ja meikistä vastasi kauneuskeskus Villimimmi. Voittajat kukitti Kehäkukka ja palkitsi Goldwell sekä K-Citymarket tuotepaketeillaan. Tapahtuman artistivieraana oli lahjakas Kristiina Wheeler.

Miss Maailma Suomi 2009

* Hyvämaineinen Suomen kansalainen
* 17 – 24 vuoden ikäinen
* Ei ole eikä ole ollut avioliitossa
* Ei ole osallistunut alastonkuvauksiin tms. esiintymisiin tai käyttänyt huumeita
* Ei ole tehnyt sopimuksia tai sitoumuksia, jotka estäisivät minua osallistumasta kansainväliseen Miss World 2009 –kilpailuun.

Osakilpailuun voi ilmoittautua muutamaa viikkoa ennen kilpailua Fashion Model Agencyn toimistoon tel +358(0)9 67617, mobile +358(0)440 623925, fashionmodel@kolumbus.fi

Osakilpailuun mahtuu maksimissaan 12 tyttöä/osakilpailu.