perjantai 13. tammikuuta 2012

1. ANNI GRIINARI

Numerolla yksi tämän vuoden missikatraasta esittäytyy 21-vuotias Anni Griinari. Kotkasta alun perin lähtöisin oleva Anni asustaa tätä nykyä Helsingissä, jossa hän opiskelee kosmetologiksi. Koulusta valmistumisen jälkeen mielessä on matkustelu ja jossain vaiheessa suunnitelmissa on myös oman perheen perustaminen. Harrastuksina Annilla on kuntosalilla käynti, lenkkeily ja blogikirjoittaminen. Hyvän elokuvan katselu ja hyvä seura ovat parhaat konstit rentoutua. Kotijoukoissa Annia kannustavat isän ja äidin lisäksi pikkuveli sekä pikkusisko.

Annin suosikki-Miss Suomi on  Satu Tuomisto, joka nappasi kirkkaimman kruunun vuonna 2008, sillä Sadulla on oikea asenne ja hän on luonut mahtavan uran missivuoden jälkeen. Anni kertoo itse olevan todella innokas tarttumaan Miss Suomen tehtäviin ja uskoisi olevansa hyvä Miss Suomi, koska hän tulee erittäin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Missimaailmaa kohahduttanut tempaus Pia Pakariselta, jossa hän luopui missikruunusta oli Annin mielestä rohkea teko, mutta hän ihmettelee kokiko Pia tilanteen todella niin hankalaksi, että kruunusta luopuminen oli se ainut vaihtoehto.

Mikäli Anni sijoittuu Miss Suomi –kisoissa mitalisijoille, aikoo hän valmistautua tulevaan kansainväliseen kilpailuun pitämällä huolta kropastaan ja treenamalla hieman kielitaitoa. Maailmalle hän lähtisi kisaamaan oikeanlaisen asenteen kanssa.

Tulevia presindentinvaaleja Anni on seurannut ja toivoo, että kiertueen aikana on mahdollisuus käydä äänestämässä.

1 kommentti:

mira kirjoitti...

Sympaattisen tuntuinen tämä Anni ja todellakin kannustava esimerkki siitä että 15kg on mahdollista laihduttaa ja päästä sillä Missin mittoihin ja kisan ennakkosuosikiksi!!! HYVÄ ANNI!! Itsekin samalla asenteella 12 vuotta sitten voitin laulukilpailun!