sunnuntai 15. tammikuuta 2012

5. LAURA AHOLA

Kilpailunumerolla viisi esittäytyy espoolainen Laura Ahola. 22-vuotias Laura on ammatiltaan meikkaaja-maskeeraaja, jonka harrastuksiin kuuluvat kuntosali, lenkkeily ja myös leipominen. Rentoutuminen tapahtuu viettämällä aikaa ystävien kanssa sekä elokuvia katsellen. Myös leipominen ja ruanlaitto on yksi rentoutumiskeino. Lauran tulevaisuuden suunnitelmat ovat hyvin selkeät; hän toivoo, että seuraava vuosi olisi täynnä Miss Suomen edustustehtäviä. Neidon kotijoukoissa jännittävät vanhemmat sekä pikkuveli.

Lauran suosikkivoittaja menneiltä vuosilta on Satu Tuomisto, sillä tämä hoiti missitehtävänsä hienosti ja on sen jälkeen luonut upean uran itselleen. Pia Pakarisen päätös luopua kruunusta ei Lauran mielestä ollut hyvä päätös. Itseään Laura pitäisi hyvänä valinta Miss Suomeksi, koska hän on luonteeltaan positiivinen, energinen ja myös hyvin päättäväinen nainen, joka hoitaa saamansa tehtävät alusta loppuun parhaansa mukaan. Jos paikka kärkikolmikosta irtoaa, aikoo hän treenata kovasti kansainväliseen kilpaan käymällä kuntosalilla ja treenaamalla yleistä esiintymistä mahdollisimman paljon.

Miss Suomi -kandidaatit kävivät eilen ennakkoäänestämässä presidentinvaaleissa. Mukana myös Laura, joka kertoi seuranneensa jonkin verran vaaleja ja totesi samalla äänestysoikeuden käyttämisen olevan jokaisen kansalaisen velvollisuus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lauralla on mielettömän upea kroppa ja kaunein hymy misseistä ehdottomasti! Luonnonkauniilta Lauralta löytyy myös aivan uskomaton sisäinen kauneus joka häneltä huokuu!
Mielestäni Hänen kuviaan on turhaan pilattu liiallisilla meikeillä sekä onnettomilla vaatekappaleilla. Toivottavasti kansa näkee tämän nuorukaisen todellisen kauneuden ja suomen kansa saa kärkikolmikkoon oikeasti edustavan missin!
:)

Anonyymi kirjoitti...

>Tulee iltajunassa tämä kommenttini, mutta Laurassa on jotain sellaista karismaa, jota tässä huumassa pitäisi rekisteröidä. Tuo ihastuttava pilke silmissään, positiivisuus. Ylivoimaisesti kaunein hymy koko porukasta. Huokuu jotain sisäistä kauneutta. Kaunein ja ihastuttavin kaikilla argumenteilla on Laura. Ihan sama, kuka kruunattiin. The Laura is The best of all. Kaikkea hyvää Sinulle ja ennenkaikkea uskallukselle. Haluat yrittäjäksi. Oikein. Siinä ammatissa on surffaamista aallonharjalta toiselle. Mutta, kun lauta pysyy hallinnassa, tuloksena on vain menestys. Ja Sinä Laura olet sellaiseen syntynyt. Onnella ei pääse pitkällekkään, mutta Sinun määrätietoisuudella pääsee. Ota vastaan syvimmät ihailuni. Rakkain terveisin: ramifoxter@netti.fi elikkäs Rami F. Ja vielä: Olet aivan IHANA.