tiistai 17. tammikuuta 2012

9. JONNA KOLEHMAINEN

Numerolla yhdeksän voitosta kisaa Suonenjoelta lähtöisin oleva Jonna Kolehmainen. 20-vuotias Jonna on kisan kuopus ja asustaa tätä nykyä Espoossa. Harrastuksia löytyy roppakaupalla, Jonna nimittäin laulaa, soittaa koskettimia, käy kuntosalilla, lenkkeilee, lukee ja kirjoittaa kolumneja. Vaikka Jonna onkin Miss Suomi –kisan kuopus, kotona hän ei sitä ole. Kotijoukoissa nimittäin kannustavat pikkusisko ja pikkuveli yhdessä vanhempien kanssa. Jonna toimii mielenterveystyössä lähihoitajana ja tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu opintojen jatkaminen sairaanhoitajaksi. Matkustella hän haluaa myös ja jossain vaiheessa perustaa oman perheen. Jonna rentoutuu sohvalla tv:n parissa, katselemalla elokuvan tai lukemalla hyvän kirjan. Toisinaan myös pitkät juttutuokiot hyvän ystävän kanssa voivat olla rentouttavia.

Satu Tuomisto on myös Jonnan suosikki-Miss Suomi, syystä että tämä on ollut hyvällä tavalla paljon esillä ja hoitanut työnsä hyvin. Jonna mainitsee myös Essi Pöystin, johon hän itse samaistuu musikaalisena ja hoitoalan työntekijänä. Jonna toteaa, että jokainen tekee omat päätöksensä, mutta itse olisi Pia Pakarisen tapauksessa hoitanut Miss Suomen kunniatehtävän loppuun asti. Itseään Jonna pitää hyvänä valintana uudeksi Miss Suomeksi, koska hän on edustava, persoonallinen ja muuntautumiskykyinen, hoitaa aina työnsä kunnialla alusta loppuu saakka ja tulee hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Jos Jonna menestyy Miss Suomi -kisassa kärkikolmikkoon asti, hän valmistautuisi kansainväliseen kilpailuun opiskelemalla englantia lisää ja treenamalla kropan huippukuntoon. Hän aikoisi myös tutustua kisojen isäntämaahan hyvin etukäteen.

Suosikkiehdokas presidentinvaaleissa oli tiedossa jo semifinaalipäivänä ja hänen numeronsa Jonna kävikin viime lauantaina raapustamassa äänestyslipukkeeseen.

Ei kommentteja: