sunnuntai 15. tammikuuta 2012

6. VIIVI SUOMINEN

24-vuotias Viivi Suominen on tuttu kasvo kahden vuoden takaa. Vuoden 2010 missifinaalissa jo kisannut Viivi kokeilee nyt onneaan toistamiseen. Raumalta lähtöisin, mutta nykyään Turussa asustava estenomi harrastaa karting-autoilua, lenkkeilyä ja salilla treenaamista. Viivi on toiminut myös mallina ja juontajana. Tulevaisuuden suunnitelmissa siintää Miss Suomi –kilpailun voitto ja sitä kautta avautuvat työtilaisuudet, joidenka ansiosta hän voisi rakentaa uraa mallina ja juontajana eteenpäin. Viivin kotijoukoissa kannustavat vanhempien lisäksi veli ja sisko. Poikaystävä pitää peukkuja pystyssä Kalifornian Santa Barbarasta käsin. Viivin saa rentoutumaan illanvietto hyvien ystävien seurassa ja hyvän elokuvan katselu.

Viivi olisi mielestään hyvä Miss Suomi, sillä hän on helposti lähestyttävä kuin naapurintyttö, mutta samalla kunnianhimoinen ja määrätietoinen nainen, joka haluaa edetä urallaan. Neito uskoo Miss Suomi –kilpailun olevan hänen mahdollisuutensa toteuttaa tämä kaikki. Suosikki-Miss Suomekseen Viivi nimeää Noora Hautakankaan, sillä tämä on todella upea ja edustava nainen, joka on edennyt hienosti urallaan eteenpäin missikauden jälkeen. Viivi toteaa, että Pia Pakarisen päätöstä luopua kruunustaan on kunnioitettava, sillä se oli hänen oma valintansa. Viivi itse olisi kuitenkin hoitanut asian toisin. Viivi aikoo treenata monipuolisesti vartaloaan, harjoittelemalla esiintymistä sekä englanninkielellä puhumista tulevaa kansainvälistä kilpaa varten, mikäli menestyy Miss Suomi –kisassa kolmen parhaan joukkoon.

Presidentinvaaleja Viivi ei ole pahemmin seurannut, mutta sanoo äänensä menneen Sauli Niinistölle, kun missikokelaat kävivät eilen äänestämässä.

Ei kommentteja: