tiistai 5. helmikuuta 2008

Missimme Tukholmassa..

Kello on kolme paikallista aikaa, missimme ovat jälleen onnellisesti takaisin laivassa Tukholmassa vietetyn päivän jälkeen.

Päivällä olikin maissa mukavasti ohjelmaa, itse asiassa aika lailla eläinaiheista sellaista. Näimme lähietäisyydeltä (ja kosketusetäisyydeltä) mm. apinoita, krokotiileja, käärmeitä, lintuhämähäkkejä ja ties mitä muita eksoottisia eläimiä.

Kuten kuvasta näette reippaat missityttömme ottivat tosiaan kontaktia joihinkin edellämainituista. Ip -lehdissä tulette näkemään takuuvarmasti juttua ja kuvia tuosta, kuvaajien kamerat napsuivat siihen malliin..

Olemme myös tehneet pienimuotoista kiertoajelua kaupungissa, oppaamme on kertonut erilaisista rakennuksista ja henkilöistä todella mielenkiintoisia asioita. Ennen laivaan palaamista kävimme vielä syömässä kaupungintalon alakerrassa olevassa upeassa kellariravintolassa.

Kaikenkaikkiaan oikein mainio päivä, tyttömme ovat myös "edustaneet" upeasti. Viiden aikaan aterioidaan yhdessä täällä laivalla ja illalla tyttöjen haastattelut ja kuvaamiset jatkuvat. Jotain eilistä kuvamateriaalia päivän ip -lehdissä on jo näkynytkin, em. lehtien nettisivuilla on varmaan jo tuoreempaa materiaalia..?

Pari kännykuvaa taas näytille, laadukkaampaa kuvamateriaalia matkalta tulee sitten myöhemmin..

Ei kommentteja: