maanantai 4. helmikuuta 2008

Missiristeily jatkuu..

Kello on nyt 11 illalla ja tytöillä ovat alkaneet päivän viimeiset kuvaukset, kyseessä ovat Seiskan "perinteiset" bikinikuvaukset lehden omissa biksuissa..

Illalla on kuitenkin tapahtunut muutakin, alkuillan haastattelu- / kuvausrumban jälkeen oli vuorossa (myöskin perinteiset) missitanssiaiset, jossa laivan kapteeni sekä perämiehet veivät missit parketille. Hyvin sujui tytöiltä tanssiminen. Suurin osa muista parketilla olijoista oli tosin valokuvaajia.. Myös Eino Makunen pyöritteli lopuksi Satua tanssin pyörteisiin.

Missit olivat tanssiensa jälkeen kuuminta hottia yökerhossa, nimmareita tultiin pyytämään ahkerasti ties minne, kuvia otettiin oikein urakalla, pehmonallejakin lahjoiteltiin ja kun lopuksi poistuimme paikalta koko ravintolaväki puhkesi spontaaneihin suosionosoituksiin. Todella hieno meininki oli paikan päällä, uskon että kolmikkomme oli aika lailla hyvissä tunnelmissa.. Hienoa oli myös huomata että missit tosiaan ovat vielä "juttu" !

Tämän jälkeen mentiin syömään pitkän kaavan mukaan, samalla kolmikkomme intoutui muistelemaan kiertueella tapahtuneita aivan uskomattomia kommelluksia, jotka olivat pääosin erään tietyn kisailijan aikaansaannoksia. Naurua piisasi ja kaikki muistelimme häntä erityisellä lämmöllä, koko juttu ei olisi ollut sama ilman häntä. Kiitos vielä kun olit mukana menossa.. :)

Nyt tosiaan misseillämme on vielä hieman kuvauksia ja sitten käsittääkseni käyvät saunassa, joka käy kätevästi koska kuvaukset pidetään juuri samassa paikassa.

Huomenna sitten uudet kujeet, hyvää yötä..

Ei kommentteja: