sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Satu Asta-Rakentaja -messuilla

"Teidän kuninkaallinen korkeutenne, arvoisa Miss Suomi, hyvä Satu",
aloitti Akaan kaupungin valtuuston puheenjohtaja Timo Rajala puheensa Miss Suomi Satu Tuomistolle 16.2. Asta-Rakentaja-messuilla Tampereella luovuttaessaan hänelle 3000 euron shekin Akaan kaupungin huomionosoituksena.

Toijala ja Viiala yhdistyivät vuoden 2007 alussa ja niistä muodostuneen uuden kaupungin nimeksi tuli Akaa. Timo Rajala näkikin Sadun valinnan Miss Suomeksi tärkeäksi toista vuottaan elävän kaupungin tunnettavuudelle ja imagolle:
"Tällainen menestys arvostetussa kilpailussa on erittäin tärkeä ja vahvistava tapahtuma koko kaupungin kannalta. Jo näiden parin viikon aikana Akaa on ollut tiedotusvälineissä esillä aivan uudella tavalla ja kaikki tämä julkisuus on ollut myönteistä. Olet osaltasi kauniilla tavalla rakentamassa akaalaista kuntaimagoa."
Timo Rajala mainitsi puheessaan myös, että Akaan kaupunki on kiinnostunut yhteistyöstä tulevaisuudessa, onhan kaupungin oma, miellyttävää ja myönteistä energiaa säteilevä, herttainen ja sädehtivä kasvatti mitä parhain PR-henkilö kaupungille.

Timo Rajala totesi, että hänellä on vahva tunne Sadun onnistumisesta niissä moninaisissa tehtävissä, joita tämä uusi asema Miss Suomena tuo. Hän toivotti Sadulle voimia ja jaksamista siinä valistustyössä, jota Satu haluaa tehdä nuorten hyväksi. Hän painotti, että kasvattajien lisäksi tarvitaan hyviä ja uskottavia esikuvia.
"Ei ole kysymys vain ulkoisesta kauneudesta, vaan paljon tärkeämmästä."

Puheessaan Timo Rajala mainitsi myös Arto Nyberg TV-ohjelmassa Sadun luontevan ja asiallisen esiintymisen, josta oli hyvillään.
"Toivottavasti säilytät pelihuumorisi ja jaksat nousta kaiken päivän kohinan yläpuolelle. Se vie mennessään, jos pikkusormen antaa."


Satu sai kauniin lahjakassin, jossa shekin lisäksi oli muuta pientä mukavaa, kuten samalla kuviolla kuin kassissakin oleva T-paita. Kuvio on Ritva Kronlundin Pihlgren ja Ritola Oy:lle suunnitelemasta 70-luvun tapettimallistosta. Kassista löytyi myös pientä Akaa aiheista lahjaa mm. parit Akaa-sukat.

Satu oli koko lauantai-päivän messuilla Akaan osastolla yhdessä Akaan sivistystoimen johtaja Heikki Tuokon kanssa jakamassa infomateriaalia kaupungista. Satu tietenkin kirjoitti jokaiseen antamaansa infoesitteeseen nimikirjoituksensa. Sadulla oli myös jaossa nippu omalla kuvallaan olevia missikortteja, mutta ne loppuivat jo puolelta päivin, mikä ei ihme, sillä lämpimän ystävällinen kaunotar huomattiin ja häntä oli ihmisten helppo lähestyä.

Niin pienten kuin isojenkin suut Satu pisti makeaksi tarjoamalla karkkeja.

Tänään Satu on viettänyt syntymäpäiviään. Lämpimät onnittelut omasta ja kaikkien blogilaisten puolesta!

Ei kommentteja: