lauantai 23. helmikuuta 2008

Satu Toyota Itäkeskuksessa

Pääkaupunkiseutulaisilla oli mahdollisuus tavata Miss Suomi Satu Tuomisto lauantaina 23. helmikuuta autosponsorina toimivan Toyotan Itäkeskuksen liikkeessä. Upea ulkoiluilma lienee houkutellut talvilomalaisia. Tiensä paikalle löytäneet asiakkaat, alueen asukkaat ja missifanit tuskin kuitenkaan katuivat valintaansa tulla tapaamaan kolme viikkoa sitten kruunattua Miss Suomea. Niin kaunis, säteilevä ja ystävällinen Satu oli vielä sulkemisajan lähestyessäkin.

Sadun vuosi Miss Suomena on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti. Sponsoriauton mittariin on kertynyt jo kolmisentuhatta kilometriä, kun Satu on ajanut haastattelusta ja kuvauksesta toiseen. Mediasuhteiden hoidon lisäksi Satua on työllistänyt kesä-heinäkuussa pidettävään Miss Universum -kisaan valmistautuminen. Kisapuvuston, jonka kokoamisesta Satu on selkeästi innoissaan, suunnittelussa auttavat työelämässä jo ennen Miss Suomi -kisaa luodut kontaktit. Tämän lisäksi Satu on ehtinyt osallistua MTV3:n 45 Minuuttia -ohjelman eläinkuljetuksia käsittelevän raportin synnyttämän adressin luovutukseen.

Sadun kevät myös jatkuu työntäyteisenä. Sydäntään lähellä olevaa projektia, itsetunnon merkityksestä kohotukseen tähtäävää koulukampanjaa, Satu tuskin pääsee vielä kehittämään ennen Miss Universum -kisaa muiden kiireiden takia. Suunnitteilla on muun muassa useampi ulkomaanmatka ennen kilpailua. Ja jo huomenna, 24. helmikuuta, Satu palaa entiseen työpaikkaansa Lempäälän Ideaparkiin, jossa hänet voi tavata Sisustuspäivillä Suomi-Soffan liikkeessä.

Mutta muodostui missivuosi sitten kuinka kiireiseksi tahansa, voimme luottaa siihen, että Satu hoitaa työtehtävänsä ammattimaisesti -kuten Miss Suomen kuuluukin.

Ei kommentteja: