tiistai 12. helmikuuta 2008

Sadussa on ainesta

Satu Tuomisto on ollut vasta runsaan viikon hallitseva Miss Suomi. Tänä lyhyenä aikana on jo ehditty mekkaloida internetin keskustelupalstoilla ja lehtien sivuilla siitä, mitä Satu sanoi siellä ja mitä Satu teki tuolla? Mahtaako Satu mahdollisesti sanoa sitä ja mahtaako Satu mahdollisesti tehdä tuota? Mitä Satu tarkoitti sanoessaan noin ja tehdessään näin? Soitetaan Miss Suomen kilpasisarille ja kysytään pahoittivatko he mielensä Sadun sanomisista? Seuraavaksi voidaankin sitten soittaa Tiehallintoon ja kysyä kuinka näreissään he ovat kun heidän tienviittojaan kolhitaan.

Taisi Neil Hardwick olla oikeassa jo 20 vuotta sitten juontaessaan Miss Suomi 1988 -kisat. Hardwick totesi: "Tämä kilpailu on tietysti lehdistölle kovin tärkeä. Millä perusteilla he valitsevat Lehdistön ihannetytön, sitä ei kukaan tiedä. Ehkä se on se tyttö, joka antaa parhaimmat vastaukset tai se, joka taatusti mokaa yksityiselämänsä, niin saadaan hyviä skandaaleja."
No, yksityiselämäänsä Satu ei ole mokannut, joten on keskityttävä Sadun antamiin vastauksiin ja tekoihin ja tuttuun tyyliin värittää niitä, jotta ne saadaan kuulostamaan pahemmilta ja skandaalisimmilta. Tietysti voitaisiin myös oikeasti kuunnella mitä Satu antamissaan haastatteluissa sanoo ja kertoo, eikä tarttua pieniin palasiin ja suurennella niitä. Mutta ketä nyt sitten oikeasti kiinnostaa mitä Miss Suomella on sanottavana? Pääasia että jo lööpistä selviää, mitä mieltä Miss Suomi on blondeista tai kerjäläisistä.

Me blogiin kirjoittelevat missiharrastelijat seurasimme pari viikkoa missikandidaatteja ja heidän sanomisiaan ja tekemisiään ja olimme yksimielisiä yhdessä asiassa. Satu Tuomisto on paras mahdollinen Miss Suomi. Ennen finaalia järjestimme oman äänestyksemme suosikistamme ja Satu voitti ylivoimaisesti. Joten olikin paikallaan luovuttaa Sadulle, vastavalitulle Miss Suomelle, finaalin yhteydessä pieni kunniakirja. Olemme huomanneet Sadun loisteen ja asiallisen tavan suhtautua ihmisiin ympärillään. Niinikään blogin lukijat valitsivat Satun voittajaksi. Yli kuudesta sadasta äänestäjästä 24% piti Satua voittajana.

Olemme vakuuttuneita siitä, että Suomella on käsissään nyt varsinainen kultakimpale. Sadussa on kaikki mitä menestyvältä missiltä tarvitaan. Tuskin sitten Lola Odusogan (Miss Suomi 1996) on Suomen edustaja ollut yhtä esiintymisvarma kuin mitä Satu on nyt. Esiintymisvarmuus on yksi tärkeimmistä kriteereistä mitä missiltä tarvitaan. Jokainen kokee ja näkee kauniin naisen omalla tavalla, mutta jos lavalla esiintyessä ei mississä ole tarvittavaa säteilyä, niin tuomarit menettävät kansainvälisissä kisoissa hyvin nopeasti mielenkiintonsa. Miss Suomen on Miss Universum -kisassa myytävä itsensä tuomareille kolme kertaa. Haastattelussa, uimapukukierroksella ja juhlapukukierroksella. Uima- ja juhlapukukierroksella missi voi luottaa vain kauneuteensa ja esiintymiseensä. Haastattelussa on oltava myös nokkela ja fiksu. Sadun kanssa jutellessa huomaa hyvin nopeasti, että kyseessä ei ole mikään tuppisuu, vaan fiksu ja sanavalmis nuori neito. Se tietää hyvää tulevaa Miss Universum -haastattelua varten. Mielipiteitä uudelta Miss Suomelta siis ainakin löytyy!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisiko blogin tekijät vastata tähän kysymykseen:): niin upea kuin satun on ollutkin, niin haluaisin tietää pitääkö hän tai te blogia miss universum kisoita, niin kuin ninni laaksonen piti v.2006:D minusta ja varmasti monista muistakin se olisi upeaa!!ei muutakuin paljon onnea täydelliselle sadulle:D

Heidi kirjoitti...

Sadulla on tarkoitus kirjoitella välillä tänne blogiin missivuoden fiiliksistä. Ja toivottavasti myös Miss Universum -kisojen aikana pääsee muutaman kerran tunnelmistaan kertomaan. Blogi ainakin elää koko Miss Universum -kuukauden aikana ja kerromme Sadun liikeistä kisoissa.