perjantai 8. tammikuuta 2010

Finalistiprofiili 1: Anne Nurminen


Ensimmäisenä, ja hyvin tyytyväisenä numeroonsa, astuu aina lavalle tumma ja siro hymysuu Anne Nurminen, Helsingistä. Virallisesti hän on Anne-Marie, mutta kaikki kutsuvat häntä Anneksi ja sen nimen hän kirjoittaa itsekin.

Anne on 21-vuotias, hänen strategiset mitat ovat 83-62-93, pituus 170 cm ja paino 56 kg . Hän on myyntityöopiskelija, joka tarkoittaa sitä, että tradenomin paperit ovat työharjoittelua ja päättötyötä vaille taskussa. Tähän mennessä suurimmaksi saavutuksekseen elämässään, hän sanookin ylioppilastutkinnon suorittamisen.

Osakkaana olemisen perheyrityksessä, kenkäliikkeessä, hän katsoo olevan hyödyksi tulevissa Miss Suomen työtehtävissä. Muuten Annella ei ole takanaan muita missikisoja, kuin tämä tämän vuoden Miss Suomi tour, josta hänet valittiin semifinaaliin ja siitä TOP10-joukkoon. Hän olikin aivan innoissaan, kun sai elämänsä ensimmäiset rakennekynnet, mahdollisen hampaiden valkaisun ja muita missijuttuja. Anne aikookin valmistautua mahdolliseen kansainväliseen kisaan urheilemalla paljon sekä pitkäjänteisen henkisen valmistautumisen avulla.

Käheä-ääninen rapunainen on varma, sosiaalinen, sutjakkasanainen, mutta hieman varuillaan toimittajia kohdatessaan, joka ei tarkoita sitä, että olisi luurankoja kaapissa, vaan tietty varovaisuus tulee siitä mitä heille sanoo ja missäkin, joka on vain hyväksi missinä ollessa. Anne harrastaa kuntosalilla käyntiä, musiikkia ja ennenkaikkea RUOKAA, joka ei kyllä hänessä näy ylimääräisenä mistään suunnasta, sen verran hoikka nainen on.

Annen syntymävuoden missi on Nina Björnström. Esikuvanaan missimaailmassa hän kuitenkin pitää Satu Tuomistoa, joka on hänen mielestä hoitanut hommansa hyvin, koska töitä riittää. Kymmenen vuoden päästä Anne näkee itsensä hyvin sijoittuneena työelämässä ja mahdollisesti perhekin on perustettu.

Äänestäjille ja tuomareille Anne lähettää terveisiä, että häntä pitäisi äänestää siksi, koska hän on mielenkiintoisin persoona, sillä on monipuolinen ja fiksu ihminen. Annen tavattuani, en voi muuta sanoa, kuin tässä ehdokkaassa on todellakin särmää, hymyä, ystävällisyyttä ja hiukkasen kujeilevaisuutta, jota missi tarvitsee. Hommat hoituu kyllä, mitkä pitää tehdä ja ne tehdään kunnolla.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anne on tuore ja mielenkiintoinen kasvo alalla! Hymykin on ihanan aito, eikä hän piiloudu tekohymyn taakse. Kauneutta ja ulkonäköä kyllä riittää, silmät varsinkin lumoavat kenet tahansa :) aito ja lähestyttävä persoona! Toivottavasti Anne vie voiton!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä mittelöön Anne!

Olet ehdottomasti porukan aidoimman oloinen!

Toivotaan, että menestyt!

Eini kirjoitti...

Mukavaa lukea, että muutkin on huomanneet aidon, mutkattoman ja hymysuisen Annen. Kaiken lisäksi hän on myös hyvin muuttumiskykyinen ulkonäöltään :)ja tosi ihastuttava ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

Annessa on sitä jotain. Niin positiivisia sanoja ei suomen kielestä löydy, joilla voisi kuvailla Annea. Ne ihmiset, jotka tuntevat samoin tietävät, mitä tarkoitan. Anne on tuleva miss Suomi.