maanantai 11. tammikuuta 2010

Finalistiprofiili 7: Riina Seise
Numerolla 7 kisaavaa Riina Seisettä on alkaneen missikiertueen aikana ehditty kuvata ulkonäöltään eksoottiseksi. Onpa hänen muotojaan verrattu latinotähti Jennifer Lopeziin. Vertaus tuskin loukkaa kansainvälisesti suuntautunutta helsinkiläistä, jolla on jo Miss Bikini 2009 -kisan 1. perintöprinsessan titteli. Haastatellessani Riinaa hän ei nimittäin maininnut nimeltä missi-ihannettaan, mutta totesi pitävänsä eksoottisen näyttävistä ja ulospäinsuuntautuneista Etelä-Amerikan misseistä.

19-vuotias helsinkiläinen on viime kevään ylioppilaita. Välivuotenaan Riina on tehnyt säännöllisesti pr-mallin töitä, ja hänen tarkoituksenaan on pyrkiä opiskelemaan myöhemmin markkinointialaa. Näiltä aloilta selkeäsanainen Riina toivoo löytävänsä myös tulevaisuuden ammatin. Ehkäpä Riina pääsee tulevassa ammatissaan matkustamaan ja asumaankin ulkomailla, kuten toivoo kymmenen vuoden kuluttua tekevänsä. Erilaisiin maihin ja kulttuureihin tutustuminen on ollut tähänkin asti lähellä Riinan sydäntä. Hän nimeää viime keväisen yo-todistuksen lisäksi elämänsä suurimmaksi saavutukseksi sen, että on saanut tilaisuuden matkustaa yli 20 maahan.

Kuten monet muutkin tämän vuotisista finalisteista, Riina on kokenut malli. Hän uskoo 4-vuoden mallinkokemuksesta olevan hyötyä, jos hänet valitaan Miss Suomeksi. Kansainvälisiin kisoihin Riina valmistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Hän olisi myös valmis ottamaan vastaan kaiken mahdollisen avun sponsoreilta ja muilta yhteistyökumppaneilta.

Riina lupaa, että jos kansa äänestäisi hänet Miss Suomeksi, hän tulee toimisi hyvällä käytöksellään esikuvana nuorille. Hän myös edustaisi Suomea kunnialla kansainvälisissä kisoissa, joissa tavoitteena olisi sijoittuminen kärkeen.

Ei kommentteja: