tiistai 12. tammikuuta 2010

Finalistiprofiili 9: Ghia Granlund


Pirteä Ghia Granlund on persoonallisine piirteineen tämän vuotisessa Miss Suomi -finalistikymmenikön ehkä mallimaisin edustaja. Espoolainen nuori nainen on kuitenkin Miss Suomi -kisan lisäksi mukana myös tämän vuoden Miss Helsinki -kisassa, tavoittelmassa Viivi Pumpasen hallussa olevaa titteliä.

Fashion Modelin, oman mallitoimistonsa, tiloissa selkeästi kuin kotonaan oleva Ghia toteaa esikuvakseen missipuolella kahden vuoden takaisen Miss Suomen Satu Tuomiston. Satu on Ghian mukaan iloinen ja ystävällinen kaikille tapaamilleen ihmisille, eikä ylpistynyt menestyksestään missinä ja julkkiksena.

Omista saavutuksistaan Ghia mainitsee menestyneensä asioissa, joihin on ryhtynyt. Tärkeinpänä yksittäisenä virstanpylväänä hän mainitsee yo-lakin, jonka saamisen hän toteaa olleen kovan työn takana. Koulutusta Ghia pitää selkeästi muutenkin tärkeänä. Hän nimittäin opiskelee tällä hetkellä mallintöiden ohessa kasvatustiedettä avoimessa yliopistossa. Kymmenen vuoden kuluttua hän näkee itsensä työelämässä koulutusalalla, mutta myös jo perheellisenä.

Miss Suomen tehtävissä Ghia kokisi hyötyvänsä mallintöistä, joita on tehnyt 14-vuotiaasta saakka. Pr-mallina hän on toiminut myös tehtävissä, joissa on ollut paljon tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Näistä töistä hän kertoo pitäneensä, ja mainitsee, että on ollut muiden alojen töissä, jotka eivät ole olleet hänestä yhtä "kivoja" kuin mallintyöt. Tämän tiedostaminen auttaisi varmasti häntä jaksamaan eteenpäin vaikeammissakin tilanteissa missivuoden aikana. Mahdollisissa kansainvälisiin edustustehtäviin Ghia valmentautuisi huolella niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hän konsultoisi myös kisoissa jo olleita, ja pitäisi huolen siitä, ettei romahtaisi edustustehtävän aikana.

Lopuksi Ghia toteaa, että kansan tulisi äänestää hänet Miss Suomeksi, koska hän ei löydä estettä missin tehtävissä toimimiseksi. Hän on myös riittävän mallimainen selvitäkseen Miss Suomelle tulevista mallintehtävistä. Ghia myös katsoo, että hänen pituudestaan olisi hyötyä kansainvälisissä kisoissa.

Ei kommentteja: