keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Finalistiprofiili10: Minna Nikkilä


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä missifinalisteissa kisailee Minna Nikkilä. Hän on 23 v, 168 cm, 57 kg ja strategiset mitat on 93-68-89. Minna sijoittui semifinaalissa 12 kauneimman joukkoon. Putoaminen takuulla kirpasi tätä hyvin kisaan valmistautunutta missiehdokasta, ja sitä suuremmalla innolla ja halulla menestyä sekä edustaa Suomea, hän saapui Oona Karen jätettyä kisan kesken , Miss Suomi-kisaajajoukkoon.

Minna on kisannut maailmalla Miss Earth 2008-kisassa, jonka kokemuksen jälkeen hän aloitti valmistautumisen Miss Suomi-kisaan. Sinniä eli suomalaista sisua, kunnianhimoa ja kokemusta siis neidolta löytyy. Eartheissä hänen paras sijoitus oli viiden missin joukkoon muotisuunnittelijoiden kisassa. Missiesikuvanaan hän pitää Karita Tuomolaa, joka on Minnan mielestä hoitanut missityönsä esimerkillisesti ja saanut misseyden jälkeen esiintyjän töitä. Minnan suurin saavutus on siinä, että hän muutti pois kotoa jo 15-vuotiaana, työkokemusta siis löytyy, sillä toimeen hän on tullut siitä asti omillaan.

Kansan ja tuomareiden pitäisi äänestää häntä siksi, koska hänellä on kokemusta promo-töistä ja Minna sanoo tekevänsä hommat 150 prosentilla alusta loppuun. Hänellä on myös kansainvälistä missikisakokemusta, kunnianhimoa ja kielitaitoa. Minna taitaa suomen, englannin, ranskan, venäjän ja ruotsin kielet. Minna aikoo valmistautua kansainvälisiin kisoihin siten, että jatkaa sitä valmistautumistaan, jonka aloitti Earth-kisoista palattuaan.Hän on sen jälkeen treenanut säännöllisesti, syönyt terveellisesti sekä aikoo hioa ja valmistella kaikkea kisaan tarvittavaa.

Minna harrastaa muoti-blogin kirjoittamista kerran kuukaudessa, treenaa joka päivä ja opiskelee kieliä. Hän on kiinnostunut politiikasta ja kuuluu kokoomus-nuoriin. 10 vuoden päästä hän näkee olevansa menestynyt tiellä, jonka on valinnut ja kunnianhimoinen.

Kaikki siis äänestämään tätä hymyilevää, pirtsakkaa ja varmaa tummatukkaa, jos haluatte missin, jolla on mielipiteitä ja elämänkokemusta.

Ei kommentteja: