perjantai 15. tammikuuta 2010

HummerLimo sopii sekä missien kuljetukseen että heidän kuvauspaikakseen!


Tänä vuonna missit ovat liikkuneet kiertueellaan aika lailla tavanomaisesta poikkeavalla laitteella. Perinteistä "missibussia" ei vuoden 2010 kiertueella eli Miss Suomi Tourilla nähty vaan tyttöjen kuljetus hoitui HummerLimolla. Kyseessä oli siis Hummer H2 -autosta tehty limousine jossa kaikki oli kertaluokkaa suurempaa.

Tämä laite on tosiaan valtava, pituutta on 10 metriä ja painoa 5 tonnia! "Normaali" limusiini kalpenee vertailussa näyttäen lähinnä pikkuautolta. Liikenteessä ollessaan HummerLimo herättää valtavasti huomiota ja kännykkäkamerat tallentavat kuvaa ahkerasti aina kun autolla pysähdytään vaikkapa liikennevaloihin. Sanomattakin selvää että auto on varustettu "kaikilla herkuilla" ja vähän enemmänkin, sisällä on mm. 10 televisioruutua sekä todella järeä äänentoisto. Takatilan valaistus on myös erittäin näyttävä ja penkit ovat todella mukavat joten matkanteko on aikamoisen loistokasta.

Auton omistaja Vesa Raiski oli myös kiertueella mukana ja kertoi hakeneensa auton aikanaan itse USAsta. Auto oli jotakuinkin näissä kuvissa nähdyn näköinen jo ostettaessa, täällä sitä on paranneltu teknisesti monilta osin sekä edellämainitut äänentoistolaitteet on asennettu kokonaan täällä. Vesa kertoo että vastaavia autoja on koko Euroopassa vain viisi kappaletta joten kohtuullisen harvinaisella limolla tytöt pääsivät matkaamaan.

Vesa vuokraa tätä kyseistä autoa erilaisiin tapahtumiin, kannattaa lukea lisää ja katsoa kuvia täältä: http://raiski.com/hummer/

Kilometrejä autolla taitettiin kiertueen aikana aika lailla, musiikkivideoita ja elokuvia pyöri auton ruuduilla ahkerasti. Toki suuren osan ajasta tytöt käyttivät nukkumiseen kuten kuvista näkyy, yöunet kun jäivät välillä lyhyiksi. Kätevää autossa oli se että kun hieman siivottiin toista päätä puhtaaksi peitoista ym. jutuista niin siitäpä saatiin kätevästi paikka jossa ottaa tytöistä muutamat kuvat, taas hieman erilaista "missikuvaa".

Alla mallia näyttävät Viivit Suominen ja Pumpanen, kuvien alla linkki kuvagalleriaan josta löytyy lisää kuvia muista tytöistä ja itse autosta:


Katso muita kuvia Miss Suomi -kuvapankista:

http://misssuomi.kuvat.fi/kuvat/Miss+Suomi+2010+WWW/HUMMERLIMO/

Huom: jos haluatte nähdä ko. auton "livenä" niin se on parkkeerattuna Helsingin Grand Casinon eteen ensi sunnuntai-iltana samaan aikaan kun Miss Suomi 2010 -finaali kisataan kyseisessä paikassa.

Kuvat: Hans Lehtinen 2010.

Ei kommentteja: