maanantai 11. tammikuuta 2010

Finalistiprofiili 8: Viktoria SinjakovaNumerolla 8 kilpailee vaalea, uljas, ryhdikäs ja ystävällinen Viktoria Sinjakova. Hän on 21 v, 174 cm ja 57 kg ja hänen strategiset mittansa ovat 88-64-95. Moskovassa syntynyt, 4-vuotiaana Suomeen muuttanut Viktoria asui hetken Kemissä, muutti sitten perheen kanssa Lappeenrantaan, josta hänen puheeseensa ovat tarttuneet sanat: mie ja sie. Hetken kuunneltua tätä mie ja sie-kieltä, tajuaa kuinka herttainen, ystävällinen nuori nainen tuon aina huolitellun ulkokuoren alla on. Nykyisin Viktorian, virallisesti kirjoitettuna Viktorija, asuinpaikka on Joutseno, jonne hän muutti 2 vuotta sitten poikaystävänsä kanssa.

Aiempia missikisoja Viktorialla ei ole, mitä nyt pitää yhtä suurempana saavutuksenaan Kauppakeskus Galleria-kauneuskilpailun voittoa lokakuussa 09. Pienestä pitäen Viktoria on leikkinyt prinsessa-leikkejä kuten pikkutytöt aina ja haaveillut pääsystä missikisoihin. Kunnes mallitoimisto kehoitti häntä laittamaan valokuvat Miss Suomi-kisaan ja tällä hän nyt on.

Kansan ja tuomareiden pitäisi äänestää häntä, koska hän on mielestään hyvin kasvatettu ja hyvä esimerkki muille. Hänellä on välivuosi ammattikorkeasta, tradenomi-opinnoista. Nyt olisi siksi myös aikaa panostaa misseyteen. Kansainvälisyydestä jo nimensäkin pohjalta, hän näkee olevan hyötyä maailmalla. Kansainvälisiin kisoihin hän aikoo valmistautua ylläpitämällä kauneuttaan ja pitämällä itsensä kurissa. Suosikkimissinsä on Karita Tuomola, koska tämä teki hienon uran misseyden jälkeen.

Harrastuksistaan tanssimisesta, kävelystä ja kulttuurituntemuksestaan Viktoria katsoo olevan hyötyä mahdollisissa Miss Suomen tehtävissä. Viktoria harrastaa myös matkustelua, ruoanlaittoa ja leipomista. 10 vuoden päästä Viktoria näkee elämänsä näin: "Elämä on jännittävää, ei koskaan voi tietää tulevaa. Toivottavasti ainakin on koulutus, töitä, perhe ja asun Suomessa."

Kaikki, jotka haluaa huolitellun, kaikille ystävällisen, rauhallisen, hymyilevän ja ryhdikkään missin meille, siitä vaan äänestämään vaaleaa ja kaunista Viktoriaa. Saisimme ensimmäisen kerran missihistoriassamme lähettää itäisen naapurimaan kauneutta maailmalle Suomen lipun alla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti nimi on enne Viktorian tapauksessa vaikkakin venäjänkielessä voitto taitaa olla ‘popeda’ tai jotain sinnepäin….

Nainen, joka puhuu mie ja sie kieltä ei voi olla paha, joten kaikki äänestämään ‘Vicky’ kärkikolmikkoon.

Tänä vuonna onkin mielenkiintoinen finaali kun ehdokkaina on mm. suomenvenäläinen, ruotsinsuomalainen ja suomenruotsalainen kilpailijatar alkuasukkaiden eli suomensuomalaisten kanssa.

Kisaonnea kaikille - paras voittakoon!!

-Peke-