tiistai 22. tammikuuta 2008

10 kaunista, suloista ja voitokasta

Kymmenen kaunista, jokainen on kaunis omalla tavallaan,jos pikku tyttö 8 v katsoo niin kaikki ovat nättejä. Lapsen silmissä näkee kuinka kenestäkään ei löydy mitään virheitä, kukaan ei ole sotkenut itseään missään skandaalin tapaisessa, jokainen on puhdas kuin pulmunen,kun hän hymyilee suloisesti silmät onnesta tuikkien ja kääntää katseensa pieneen lapseen!

Se elämys painautuu mieleen ainaiseksi.Tällä kertaa sen ovat saaneet kokea päiväkodin lapset kun finalistit ovat maanantaina vieraileet siellä, mutta siitä lisää kun finaaliohjelma tulee ulos ruuduista - hys siihen asti, mutta uskon että elämyksiä syntyi!

Nämä 10 missiämme ovat suloisia kaikki, jokaisesta löytyy paljon hyvää,ehkäpäs pienellä vyötärön muokkauksella, hiusten erilaisella tyylillä ja meikkiä muuttamalla heidän jokaisen kauneus huomataan. Pientä lisäsäätöä, esiintymistä lisää ihmisten edessä ja parissa,näin katoaa se pieninkin epävarmuus miten kohdata ihmisiä!

Pienen lapsen silmin katson nyt kaikkien missiemme hyvät puolet,jotka itse näin ainutlaatuisella tavalla kun pitkän linjan missifani pääsi eka kerran niihin tiloihin mihin ei vielä koskaan ole tavallinen fani päässyt. Katsomaan kun valitut finalistit valmistautuvat ottamaan ensimmäiset tärkeät kuvat sekä antamaan ensimmäiset missihaastattelut Mtv:lle ja misssuomiblogille!

Tällä kertaa kuvaajat Hannu Eskelinen ja Hans Lehtinen antoivat kaikkensa, että jokaisen kuvasta tulee täydellinen, kaunis ja hurmaava -uskon että näin kävikin, jos katsotte virallisen sivun kuvia.Näiden miesten rakkaus kuvaamiseen näkyy ja tuntuu, sillä mitään ei jätetä puolitiehen. Jokainen missi on ainutkertainen ja hänet huomataan etsimällä hänen joka tuumasta parhaat puolet avustajien avulla.

1. Satu Tuomisto
Miss Nainen, hänet huomataan sillä hän on missikoulunsa käynyt tunnollisesti, hurmaava hymy säihkyy kasvoilla, iho on ruskettunut, valkoiset hampaat välkkyvät kilpaa sirkeiden silmien, esiintyminen sujuu niin ettei kenenkään tarvitse sanoa mitä Sadun pitää tehdä tai mihin pitää miten mennä, homma on hanskassa. Mitat vielä ovat täydellisyyttä hipovat 175 cm ja ne tärkeät 91-64-94

2. Hanna-Maria Manner
Miss Metsän Neito, mikä suloisuus, mikä herkkyys, harhaa sen vain on, tämä tyttö ei niin helposti maahan kaadu, hän on elämässään tiukasti astunut varmoille poluille, häntä ei maailma enää niin vaan kaada. Hoikka varsi, mitat 86-61-86 ovat sirot mutta kauniit.

3. Jenna Konkola
Miss Ilopilleri, tämä tyttö osaa puhua reippaasti missä vain, intoa on vaikka muille jakaa ja jotakin tuntumaa saa että hän oikeasti on ollut kiinnostunut missikisoista jo kauan eikä vaan kävellyt kisaan.Sanavalmius on aina plussaa, kokemusta vain lisää missinä kävelemiseen ja jos vyötäröä hieman treenaisi niin senkin 70 cm voisi saada pienemmäksi! Intoa oppia ei tästä Jennasta puutu.

4. Susanna Mustajärvi
Miss Klassinen kauneus, rauhallinen ja jalat maassa oleva urheilullinen missi, joka omistaa loistavat missin mitat 90-64-90 mutta kaipaa pikkasen potkua vaan niin hän pärjää maailmalla missä vaan, tuuheineen hiuksineen mieleen tulee uljas Sari Aspholm, jonka myöskin viileä leidimäisyys puri hyvin kansainvälisiin tuomareihin! Kasvot on kauniit, hymy suloinen ja kun se räjähtää täyteen hymyyn tarvitaan häikäisysuojaa!

5.Johanna Ahlbäck
Miss Glamour World, mitä kuvia ne pojat räpsivätkin tästä neidosta, valinnan varaa oli yllin kyllin, mitkä kasvot, mitkä silmät, mikä hymy, mikä kasvojen kokonaisuus, täydellinen! Kansainvälisyys oikein huokuu Johannasta, pituus on vain 169 cm mutta maasta se pienikin ponnistaa ja nyt täydellä teholla. Kokemusta lisää lavalla oloon ja median käsittelyyn, niin siinä on uusi super kaunotar jota olemme kaivaneet jo monta, monta vuotta!

6. Katariina Orimus
Miss Suloinen, tässä tytössä on jotakin että voisi luulla Susannan siskoksi tai Susannaa Katariinan siskoksi, miten päin vain. Kauniit hiukset ja hymy, eksoottista mutta suloista, herttaista mutta varmaa. Tämä rauhallisuus lupaa että Katariina vielä nousee eturiviin!

7.Hanna Virkki
Miss Symppis Hymy, luonteeltaan hyvin toisen huomioon ottava, lempeä, kiinnostunut, huomaavainen, oma itsensä ja ei mitään teennäistä tässä metsän tytössä, vaikka iho olisikin hieman kalpea, niin se ei haittaa, kun sydämessä virtaa punaista lämpimämpi veri, suloinen ja aito Hanna!

8. Mariel Mettälä
Miss Vauhti-Silmät, tässä neidossa on virtaa vaikka muille jakaa, sanoja riittäisi todellakin kenelle vaan,hän ei jää todellakaan sanattomaksi missään tilanteessa. Nauttii kun saa olla esillä eikä pelkää olla esillä. Ikää on jo 22 v ettei mikään teinityttö vaan aikuinen ihminen, työssä käyvä vieläpäs, joka pitää omiensa puolta eli postinjakajien. Mitat muutenkin hyvät 89-64-92 maailmalle,pientä lisähiomista voi vielä tehdä mutta ei jää takariviin tämä missi. Hänen reippaus, rohkeus ja hassuttelu tulvahtaa esille ja silmä tuikkii kun suu käy ja hymy vaan levenee!

9. Åsa Rehnstrand
Miss Leidi, Åsa on todellinen vesimies, rauhallinen ensin tarkkaileva ja kuitenkin edellä aikaansa. Rohkea, sinnikäs ja valmis kilpailemaan kaikkensa antaen kuten urheilija vain voi tehdä myös missikisoissa. Hiukset nyt vähän kärsineen, mutta siitä ne pikkuhiljaa somenee taas, valmis tekemään kropan suhteen vielä töitä, kunnianhimoa on vaikka perhe merkitseekin paljon. Tuon vahvan silmämeikin alta paljastuu kauniit silmät ja piirteet, lupaava neiti rauhallinen!

10. Jaana Taanila
Miss Malli, kissamainen, sensuelli kuin nuori Marianne Åström v.1977 kun Armi Aavikko voitti. Tämä katti kävelee vielä catwalkia kuin vanha konkari missä vaan, itsevarma ja peloton, oman tiensä kulkija,mitat 85-61-90 ovat sopivat matkalla menestykseen, persoona tässä kisassa, musta hevonen ehdottomasti!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Taso on tana vuonna aivan kasittamattoman hyva! Saali, etta kaikki eivat voi voittaa. Yli puolet tytoista voivat olla se voittaja!