maanantai 14. tammikuuta 2008

Misssuomiblogi on avattu !

Misssuomiblogi on uusi kotimainen weblog, joka keskittyy pelkästään missien ja missikilpailujen seuraamiseen. Blogi on perustettu vuoden 2008 alussa, juuri Miss Suomi -kilpailun kynnyksellä.

Blogilista -sivustolla listataan tällä hetkellä yli 13 000(!) kotimaista blogia. Kaikkien noiden tuhansien joukosta ei kuitenkaan löydy tällä hetkellä kuin yksi blogi hakusanalla "missit". Hakusana "missikilpailut" ei tuota yhtään osumaa! Mitenkään liikaa ei siis missiaiheisia kirjoituksia blogeissa näy.

Osaltaan tätä puutetta korjaamaan sekä muutenkin tarjoamaan monipuolista infoa kotimaisista missikilpailuista on nyt perustettu tämä blogi. Misssuomiblogi tulee tarjoamaan paljon tietoa ja kuvia sekä tulevista, nykyisistä että menneistä missikilpailuista. Arkistojen aarteita siis myöskin kaivellaan ja esim. 60- luvun ja 70 -luvun kisoista tullaan täällä näkemään varmasti mielenkiintoisia asioita.

Päivityksiä tällä sivustolla tullaan näkemään useasti, sen takaavat kuusi(!) kirjoittajaa jotka kaikki ovat pitkän linjan missiharrastajia. Jotkut heistä ovat seuranneet missikilpailuja tarkkaan jo kymmeniä vuosia ja innostus asiaan jatkuu edelleen. Tanakkaa tietoa ja varmaa näkemystä misseihin liittyviin asioihin löytyy näiltä kaikilta kirjoittajilta 100% varmasti.

Nimestään huolimatta misssuomiblogissa käsitellään myös muita missikilpailuja kuin Miss Suomea. Tietoa tarjotaan myös ulkomaalaisista kilpailuista, varsinkin jos niissä on mukana suomalaisia edustajia.

Erityisen tästä blogista tekee myös se, että kirjoittajilla on suorat kanavat Finnartist Oy:öön joka järjestää maassamme missikilpailuja ja edustaa useita ulkomaalaisia, maailman suurimpia missikilpailuja. Saamme siis varmasti tuoretta ja tarkistettua tietoa erilaisista kilpailuista suoraan kisoja järjestävältä organisaatiolta. Jopa itse missejä on lupa odottaa silloin tällöin kirjoittamaan tänne erinäisistä aiheista..

Koska omaamme läheiset suhteet kisojen järjestäjiin on bloggaajillamme jopa mahdollisuus seurata paikan päällä henkilökohtaisesti tiettyjä kotimaisia missikilpailuja ja kirjoittaa tänne blogiin henkilökohtaisia kokemuksiaan ko. kisoista.

Joten kaikkien "missifanien" ja muiden asiasta kiinnostuneiden kannattaa ehdottomasti laittaa osoite http://misssuomi.blogspot.com suosikkeihinsa, koska täällä blogissa voi lukea painavaa asiaa misseistä ja päivityksiä nähdään usein!

Terveisin misssuomiblogin tiimi eli kirjoittajat Annaliisa, Arttu, Eini, Heidi, Jaakko, Raisa ja blogin ylläpitäjä Hans

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin hieno homma! Jäämme odottamaan innolla jatkoa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogi on vaikea, ainakin jos hluaisi keskustella! Ehka syyna oma ´osaamattomuus´. Kuitenkin palautteena tama.

Heidi kirjoitti...

Mikä blogissa tuottaa anonyymille vaikeuksia. Jokaista viestiä voi kommentoida painamalla kommentti-nappulaa viestin kirjoittajan nimen perässä...

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Haluaisin tietää, mistä liikkeestä finalistien ihanat satiinimekot ovat peräisin. Siis nuo hyvinistuvat, sinisenä, punaisena ja kultaisena kimaltelevat luomukset, jotka etusivun yläkuvassakin näkyvät :)