keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Tulossa jännittävä semifinaali!

Kolmen päivän päästä helsinkiläisen hotellin kongressitiloissa seisoo nelisenkymmentä nuorta naista bikineissään ja kurkottaa kaula pitkällä kohti kymmenen Suomen kauneimman naisen joukkoa. Miss Suomi –semifinaalissa jyvät karsitaan akanoista ja onpa välillä jäänyt joku jyvä vielä akanoiden joukkoonkin ehdolle seuraavaksi vuodeksi.

Tämän vuoden semifinalisteissa on vahvoja missiosaajia vaikka muille jakaa: kotimaisia kisavoittajia joukossa on useita ja kolme misseistä on ehtinyt jo käydä kääntymässä kansainvälisissä kilpailuissakin! Tampereen blondi-lupaus Ulla Mattsson valittiin 2006 Miss Globe International –finaaliin ja 2007 Ulla pyörähteli maailman kolmanneksi suurimmassa missitapahtumassa Shanghain Miss Tourism Queen International –kisassa Suomea edustamassa. Vehmaa ei ole suuren suuri paikka Turun liepeillä, mutta niinpä vaan Vehmaata on maailmankartalle sijoittanut Rita Aaltolahti edustaessaan Suomea Miss Earth-kisassa 2005. Nyt Rita yrittää uutta tuloa Miss Suomi 2008 –semifinalistina. Porvoo puolestaan on enemmänkin tunnettu missikaupunkina, jonka blondit yrittäjät muistetaan männä vuosien missikisoista. Tällä kertaa perinne-kaupunkia edustaa Åsa Rehnstrand, joka oli tyrkyllä myös maailman parhaimmaksi malliksi syksyn Best Model of the World –mittelössä Turkissa.

Muista semifinalisteista mainittakoot kotimaan kamaralla menestyneet Tampereen näyttävä Satu Tuomisto, Jyväskylän sirpakka Helen Karim, ja Ylivieskan nuori Linda Palosaari, joiden tittelilistoilta löytyy niin Festivaalimissiä, Keski-Suomen Neitoa kuin Miss Young Finlandiakin. Jännittävä nähdä, millaisen cocktailin semifinaalituomaristo tarjokkaista valitsee! Onnea kaikille osallistujille semifinaaliin, pää pystyyn ja rinta rottingille!

Ei kommentteja: