keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Finalisti-profiili 9: Åsa Rehnstrand


Tyttö numero 9 on Åsa Rehnstrand, uusi pikku neiti porvoolainen Virpi Miettisen, Nina Björnströmin, Carmen Mäkisen ja Vanessa Forsmanin seuraan! Suurin erhe pitää korjata heti kaikelle kansalle - Åsa puhuu sujuvasti suomen kieltä, hän on kaksikielinen tyttö. Puhuu miettien ja harkiten samalla sievästi silmiin katsoen. Outi Tanhuanpään vuonna syntynyt Åsa täyttää helmikuussa 21 v ja on jalat tiukasti maassa oleva vesimies. Hän ei muistanut synnyinvuotensa missiä, vaan mietti että olisikohan se Johanna Raunio. Åsa harrastaa urheilua monipuolisesti sekä ystäviään. Opiskelee matkailualaa ja kilpapyöräily vei mukanaan ympäri Eurooppaa monen vuoden ajan. Viimeksi käynyt Turkissa ja haluaisi matkustaa Thaimaahan.

Åsa odottaa tulevaisuudelta perheen perustamista, hyvää koulutusta ja onnellisuutta. 10 vuoden päästä tahtoisi asua Suomessa ja Porvoossa mieluiten. Hienoin hetki on edustaa Suomea maailmalla. Kilpailuissa kiinnostaa oman itsensä kehittäminen ja ikävintä on odottaminen. Kilpailut aina jännittää, mutta turvallisinta niissä on tuttuus ja uskoo että pärjää kun on oma itsensä. Kielitaidolla ja kansainvälisellä kisakokemuksella näkee myös olevan hyötyä. Åsa on Hymytyttö 2007 ja pärjäsi myös Rauman Pitsimissi-kisassa samana vuonna. Hänen valttinsa kisoissa on pituus 175 cm, kasvojensa selkeät piirteet ja se että tykkää mitä tekee. Hän sanoi, että kaunis nainen on sellainen josta näkee itsevarmuuden ja säteilyn kuten Janina Frostell, myöskin Porvoosta kotoisin.

Åsan mielestä Miss Suomi edustaa kauneutta, hyvinvointia ja esikuvaa lapsille. Miss Suomelle julkisuus tulee automaattisesti ja julkisuus tarvitsee kaunista ihmistä. Hänen parhaita saavutuksia on ylioppilashattu ja ikinä ei menisi alastonkuviin. Åsalle kun näytin hallitsevan Miss Universumin kuvaan, hän ensin mietti että oliko kuvassa Miss Maailma, joka myöskin tulee sieltä päin, Kiinasta. Sitten mietti vielä hetken ja sanoi että kuvassa on japanilainen Miss Universum. Hän aikoo kehittää koko ajan lisää kielitaitoa ja treenata kroppaa, että vyötäröstä lähtisi muutamia senttejä pois tuosta 67 cm.

Sanoisin, että Åsa on nainen, jolla on ryhtiä ja hänet huomataan. Rauhallinen, tasapainoinen ja harkitseva hymysuu. Moni pitää häntä viileänä, mutta se vaan on harhaa, sisällä asuu nimittäin hyvin lämpöinen nuori nainen, joka ei pelkää uusia haasteita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on ikävää lukea suoranaista rivien välistä ja suoraan tekstistäkin paistavaa kritiikkiä finalistien mitoista ja muusta.

Heidi kirjoitti...

Blogiin sisältöä tuottavat kirjoittajat tapasivat jokaisen missiehdokkaan henkilökohtaisesti semifinaaliviikonloppuna. Tyttöjen mittoja emme arvostele, vaan kerromme vain mitä missiehdokkaat ovat itse meille sanoneet. Tässäkin tapauksessa, missiehdokas on ikertonut mitä hän itsessään vielä treenaisi.