torstai 24. tammikuuta 2008

Finalisti-profiili 3: Jenna Konkola

Finalistien esittelyvuorossa on tänään numerolla kolme kilpaileva Jenna Konkola.

Helsinkiläisellä Jennalla on lukiossa abivuosi meneillään. Opiskelun ohessa hän työskentelee donitsimyyjänä Arnold'ssa.
Jatko-opiskeluistaan Jenna ei kovin paljon vielä osaa sanoa, mutta jossain vaiheessa hän kuitenkin aikoo pyrkiä yliopistoon opiskelemaan.
Kysymystä, missä hän haluaisi olevansa kymmenen vuoden päästä, Jenna ei ollut kovinkaan ajatellut, mutta teki nopean ajattelun asiasta. Jenna totesi, että silloin voisi asua jossain mukavassa omakotitalossa, ehkä kaksi pientä lasta siinä ja ehkä naimisissa. Se voisi hänestä olla ihan mukava tulevaisuuden kuva.
Nykyään Jennan perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi kaksi isosiskoa, joista toinen opiskelee lääketiedettä ja toinen eläinlääketiedettä. Lisäksi perheeseessä on kaksi vanhaa pulskaa suloista kissaa.

Jenna on harrastanut monipuolista urheilua koko ikänsä: judoa, luistelua, telinevoimistelua, tanssia. Koripalloa hän on pelannut 7 vuotta, samoin ratsastus on kuulunut harrastuksiin suunnilleen saman ajan.
Jenna ei ole aiemmin osallistunut missikisoihin, mutta sitäkin enemmän urheilukilpailuihin, ratsatuskilpailuihin ja koripalloa Jenna on pelannut SM-hopealle asti!
Urheilu on Jennalle tärkeätä ja hän on nöyrä tekemään työtä tavotteiden eteen. Nyt tämän missikisan eteen ja tavoitteena onkin treenata ja pudottaa jokunen kilo painosta pois. Jenna haluaa myös kehittää englannin kielen taitoaan, vaikka englannin kieli ihan mukavasti sujuukin. Jenna on lukenut saksaa 9 vuotta, joten sekin sujuu jo hyvin.
Jenna on matkustellut paljon. Koripallokisamatkojen lisäksi nyt viimeksi matkakohteina: Kos, Aya Napa ja Malesia.

Jennan elämänmyönteisyys näkyy vastauksessa kysymykseen: mikä on ollut elämän hienoin hetki. Jenna toteaa, että elämässä on ollut niin paljon hyviä hetkiä ja kokemuksia, että on vaikea erotella sieltä jotain yksittäistä hetkeä. Muutenkin Jennan elämän arvot ovat kohdallaan ja hän haluaa olla esimerkkinä nuorille. Hän määrittelee kauneuden perustaksi sisäisen kauneuden, joka huokuu sisältä päin ja antaa näin pohjan kaikelle muulle. Hyvä fiilis näkyy myös kauneutena ja se että on sinut itsensä kanssa. Jenna lisää vielä, että huoliteltu pitää olla ja kauneuteen kuuluu myös hygienia.

Mikä tämän urheilijatytön sai nyt sitten osallistumaan missikisaan?
Jenna kertoo, että se perinteinen tarina, kun mummin kanssa on aina katsottu missikisoja, niin mummi on sanonut: "Mitäpä jos sinäkin menisit." Niinpä Jenna ajatteli, että olisi todella hienoa edustaa Suomea maailmalla, luoda kontakteja, tutustua uusiin ihmisiin ja käyttää kielitaitoaan.
Omassa ulkonäössään Jenna pitää parhaana puolenaan sinisiä silmiään.

Jennan elämänmyöteinen ote tuli esiin myös siinä, että vaikka semifinaalipäivänä oli aikainen herätys, meikkausta, vaatteiden vaihtoa pitkin päivää, haastatteluja, karsintaa, kuvauksia iltamyöhälle asti, siis paljon säpinää koko pitkän päivän, hän totesi, että on ollut mukavampaa kuin osasi odottaakaan.

Jenna kertoi itsestään luontevasti, ilman mitään teennäisyyksiä. Hän kertoi lämmöllä perheestään, mummista ja rakkaista kissoistaan.
Tämä aidonoloinen, myös sisäisesti kaunis nuori nainen varmasti pärjäisi läpi kansainvälisten kisojen rankankin kisaohjelman aina yhtä säteilevänä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

NÄTTI TYTTÖ < MUA EI HAITTAIS VAIKKA MUN TULEVA VAIMONI MUISTUTTAISI ULKONÄÖLTÄÄN JENNA KONKOLAA