perjantai 25. tammikuuta 2008

Finalisti-profiili 4: Susanna MustajärviTänään esitellään finalisteista numero neljä Susanna Mustajärvi, 19 vuotta. Tampereen flikkoja oleva Susanna on abiturientti ja töissä Shellin huoltoasemalla. Hän tähtää yliopistoon ja valmentaa joukkuevoimistelussa pikkutyttöjä. Perheeseen kuuluu isä, äiti, isosisko ja pikkuveli. Hän kuvailee itseään hauskaksi, mutta kunnianhimoiseksi ja haastattelijakin huomasi hänestä huokuvan varmuuden.

Hienoin hetki on ollut Susannan elämässä kun siskon poika syntyi. Hän on ollut vaihto-oppilaana Meksikossa, joten puhuu sujuvaa espanjaa ja englantia sekä saksaa ja ruotsia kohtalaisesti myöskin. Vahinko kun Universe-kisat on nyt Vietnamissa, mutta tutustuu hän ainakin maailmalla latinomisseihin sujuvasti!Missikisoissa on ollut viime vuonna Miss Suomi osakilpailuissa ja silloin oli tummemmat hiukset, mutta tämä nykyinen väri kyllä istuu Susannan päähän kuin tiaara.

Parasta ulkonäössään on mielestään silmät ja iho. Paras saavutus elämässä on vaihto-oppilasvuosi 16-vuotiaana, joten selviäisi myös ulkomaisista missikisoista.

Ei tiennyt syntymävuotensa Miss Suomea (jos hän täyttää tänä vuonna 20 v niin sehän olisi ollut viime vuoden symppis missimanageri Nina Björnström 1988). Kuvasta tunnisti sujuvasti Miss Universen viime vuodelta ja maaksi sanoikin Japani! Loistavaa, että hän on kiinnostunut misseistä kun missiksi tahtookin sinne maailmalle!

Susanna vaikutti hieman hiljaiselta mediapäivän kuvauksissa, mutta syynä oli lähestyvä flunssa, joka vei voimia. Tytön kanssa kun jutteli, niin se kaunis ja valloittava hymy häikäisi silmälasit huuruun. Hän kulki koko ajan nro 6 Katariinan kanssa ja sanoinkin, että te olette kuin siskokset, en ollut kuulemma ensimmäinen joka niin sanoi. Mitathan Susannalla on loistavat 172 cm ja str.mitat 90-64-90.

Ei kommentteja: